好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike

依支係隧道果支 但搵唔到全身圖
所以咪話唔可信 可以skip
基本肯定有第四人,而且極有可能同冼同一夥 總結下大家咁多意見再FF下

1. 徐一早有查有關西環 警 鄉 黑 / 梁, 恒生案 而且搵到有力線索

2. 尖咀案法當日徐好似係收到call 急急腳請假飛去 (同1一定有大關係 但唔知係咩)

3. 冼應該同第四人夾好左個ambush point就係轉角位, 徐係冇帶槍去所以咩槍都冇佢指紋

4. 冼講過佢係睇唔到曾 (似係大話, 曾好大機會一開波就比第四人用(有冼同第四人指紋支槍)由上而下爆頭即死

5. 冼同徐搏鬥緊 第四人攞起曾支槍連開5槍殺徐

6. 曾比人用世界call (曾冇出過聲因為死左) 幾秒後?(唔太記得) 短時間冼用埋世界call (再收返好曾枝槍)

7. 原本打算自殘隻腳做唯一生還者 點知第四人打算滅埋口打冼個頭 點知打唔中唔死 但冇時間check快快手走人
呢個唔洗假設 係事實
當年大家都太天真信唒政府信唒媒體
呢3個中槍嘅人只係整件大事嘅其中一啲參與者
可能要搵返唒2000年到2006年所以大案再搵成件事嘅真相同陰謀
睇返資料當時案發後警方就封隧道搜查再解封
四日之後又有O記同鑑證科既人封鎖返現場黎查
真係太奇怪
Push
Push
點都好唔關地盤事,鏽槍仲有可能係梁成恩果把
隧道入面係第四人開
Push
Push
Push
首先要有雙普選加重整警隊
幫推啦 比五毛洗到沈哂個post
幫推啦 比五毛洗到沈哂個post
推到文宣組整圖
一齊推 好明顯有人想洗白白 仲有葉虎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞