好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
好顛。。。希望有更多真相出現
第2點有可能,第4者殺曾時,而第4者係冼同黨既話,冼即刻同徐糾纏,第4者就有時間去攞曾既槍,先5槍打死徐,再想滅冼口,但就要解釋冼小腿果槍邊個射同點射
又或者難聽d講句,可能陳子坤知道有事會發生又或者佢知道梁係目標。。。
但擺警署儲物櫃好易俾人揾到喎
同伴但係打面?
入面個個都打心打頭 得佢打中手腳嘅話都好鬼啫
冼中面的
其實呢單野唔會查到d 乜, 咁多年黎都好多人想查但查唔到
就算有內情 關鍵證物肯定比人處理哂

唯一係當年關事既人死前良心發現爆
邊個聽到徐叫口號?
可能性有三
1.老屈
2. 朋友爆料或,
3.羅湖公安記錄
如果係公安記錄,係咪暗示有人透過証件就知佢係差人?要刻意記低?

From wiki: 例如他在申請智能身份證時,無端在職業一欄上填上「無業」,而不願意寫上警察的身份。

齋睇網上資料,覺得佢係深黃的黃絲,一早得罪哂所有黑警。

係梁上司安排佢同陳調更,所以目標應該係梁
建議未睇過電影 神探

可以睇左先
所以咪要打面囉
戴偉良都係鬼
點解佢要調佢地更先
但戴調午膳更啫 都係梁自己提出要更陳上樓嘛 唔係咩
如果佢冇梁成恩既槍

佢都冇槍可帶架啦
可能黑白兩道都撈晒,好似無間道咁會出現身份既迷失。
曾中左頭仲可以拎支槍出黎,再瞄準,再開5槍?
仲要5槍都打中
曾叫路人報警係唔想有其他人見到發生咩事?
警署同現場都分別有人見有呢架綿羊仔經過,但係警方又咁堅決話冇第四人。
http://lydiashum.mysinablog.com/?op=Default&Date=&postCategoryId=0&page=1
呢個網整合左好多有關尖沙咀槍擊案同梁成恩案既新聞,可以參考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞