好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
俾輿論批鬥咗咁多年…可想而知有幾黑暗
如果真係十萬火急亦即係話徐步高本身啲料已經足夠令到成件事曝光並且令人信服,甚至佢本人生前已經準備爆料,如果徐步高可以瞞住人查到呢個地步先被發現,亦即係話徐步高應該仲有個合作伙伴,而呢個合作伙伴就係導致徐步高查黑警件事曝光既原因
我讀Drama架!
經過反送中事件應該好多人醒覺
香港政府同香港警察係幾咁中意講大話
老屈真係一D都唔出奇
依一點我覺得好奇怪:冼《患上創傷後壓力症候群》,曾夢見自己化身「警魔」向曾國恆開槍我覺唔奇,始終係同事經常一齊行咇,重經歷過生死;但點會咁奇怪會夢見向梁成恩開槍?梁單案咁多年重有佢咁清楚嘅影象?唔通又係識嘅?定佢見過梁真人?
如果你知呢個國家嘅真面目,你就唔會為佢服務
如果真係有料爆就好
可能真係好人來
疑點利益歸於被告喎
影唔到佢個樣
得曾嘅口供?
其實我覺得兩個人唔一定要認識
都可以導致佢地俾人殺
可能真係甘岩兩個人都搵到d野

就好似我地宜家同樣都係連登討論緊呢單野
但係大家互相都唔認識
而且各自出發點同推測都有唔同
(Just 9 up)
其實有無人知冼住邊到
有啲擔心佢有危險
你標誌左垃圾共產黨先有資格出聲
會唔會根本唔係佢伏擊警察 係果幾個警察想伏佢 做9佢
點知俾徐步高反殺
好奇一問,如果個樣野唔係簿同槍,甘點解梁純粹去巡邏都要隨身,而唔係放係屋企or其它地方?
呢個要推一推繼續查
你咁講完 更加懷疑了。。。
條友既思維早過我地起碼二十年.....
哇屌好恐怖
當D三毛出晒黎時,就知道徐Sir係揭穿左D官鄉黑勾結而死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞