好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
https://hk.lifestyle.appledaily.com/nextplus/magazine/article/20060322/2_5755172/
當年蘋果 話 徐當時有機會在進行毒品交易。
但未知是否真實
大家要睇返每單案既證物 每個人所中既槍傷
搵出疑點

就以梁案為例
現場共6發子彈
5槍射中梁
1槍射失
射失子彈可以唔係由徐/疑犯所射
可以由梁射

綜合哂每件案既疑點
可以演繹到每件案新既可能性
屌 其實有冇機會成單案嘅證供證物都係假 全部都係班狗自圓其說
唔出奇,其實同而家既警隊一樣,黑變白白變黑,只係十幾年前無人知警隊可以腐敗到咁當時先無人懷疑
大家有冇諗過 其實第四人一早就係隧道上面伏擊 射完曾之後行落隧道幫手打徐 之後由隧道內另一邊跑上去(咁就解釋到點解咁遠有子彈碎)再過馬路check下全部人死曬未 之後就跑走
我嘗試排除步高生平時序,搵到好多其他相關人仕資料同事件,越睇越恐怖。

第一感覺係有人利誘警隊中唔係自己友,而又有前途,啲所謂明日之星,之後爆佢大鑊炒佢,咁自己友自然有位上,高層慢慢換曬做自己友,好撚恐怖。
原來 除步高 就係 勇武既 始祖
有冇相關人仕list btw要加密 雖然加密冇乜用
2001年警槍未有來幅線,之後先有,同埋來幅線唔一定準,任佢啽
即係其實我哋喺呢度討論嗰啲所謂嘅證據一啲用都冇 因為可能全部都係假 要查真相為有自己去搵證據 或者等到有良心嘅人爆料
其實有心搵會搵到好多好警察含冤受屈㗎
之前睇有一個又係查黑警,俾人屈cp
who?
梁承恩案發
徐,曾,冼三個有無當緊更,不在場證?
徐當時揸犬車,隔咗幾年無人證實到佢不在場

曾,冼無人查佢地同梁案有無關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞