好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
呢單嘢唔停得 一定要查 要還所有涉案人士公道
冼家強勁match個外形同樣 仲要隧道單野得佢生還而佢又完全解答唔到當中既多疑點 9up下佢可能就係頭兩單既經手人 而徐步高就查得太多支共野 支共順水推舟利用疑犯係警員呢下叫冼家強殺埋徐步高

因為當日曾emergency call完係冇出過聲 我懷疑佢個時已經死左(比第四人殺左) 再一殺埋徐步高屈晒落仍度
唔知徐步高係邊個殺 但冼家強牽涉嘅一定比已披露更多 唯獨佢有活命出嚟 唔通兇手真係同佢有親咩
銀行單案,有證人聽到槍手把聲係純正廣東話口音,已經幾肯定唔係徐,其實如果揾到證人聽吓冼把聲,已經係一個線索……依啲唔知警嗰方面有無去做……
push
所以有可能冼先係殺呢兩個人既人 睇返身高,樣貌拼圖都好似 仲要唯一生還任你9up (雖然佢up到錯漏百出)
雲海話佢聲稱失去知覺
但影到佢雙手交叉送上白車
而不是無力下垂狀態

如果無誤,冼家強係香港出世嘅話就應該係講純正廣東話
梁失槍06年係石圍角附近搵返 明屈佢
當年查案手法極差 一單咁大既case咁馬虎真係為左掩飾d野係唔奇 做足晒要做既野相信真相早就浮左上水面
推 不能石沉大海
徐步高太太講: 我想表達阿高與我在短短十三年的感情生活裡所共同經歷的種種往事,我確實感到心滿意足、刻骨銘心、無怨無悔。我十分欣賞他自由奔放、熱愛運動、熱心助人、愛護家庭、積極進取、博覽群書、喜歡探索新事物及無拘無束與大自然結合的種種美德,現在只能留在我的腦海裡回憶。若時光倒流十三年,讓我重新選擇配偶的話,我仍然會選擇他。
可能徐步高真你一個好人!
https://www.youtube.com/watch?v=qkNpB7TsxM0
大約1:55左右,畫面太模糊睇唔清
冼家強隻手係佢自己定醫護人員移動?
8964 唔岩聽就3 毛
似郁左一下
有無有關報導
我肯定見到係凌空之後放返落張氈
就係睇唔清係佢自己郁定醫護人員郁佢隻手
係自己郁架!!!
push
http://orientaldaily.on.cc/archive/20070404/new/new_a03cnt.html

乾燥到keep到DNA六年 但生銹得咁嚴重?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞