好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
愈睇愈恐怖 殺人滅口 人格謀殺

除非搵到中共一直收埋嘅證據 否則好難翻案

叫anonymous幫手得唔得 有效過爆個人資料
事件震驚香港社會,同日凌晨3時許,警務處處長李明逵夤夜趕至罪案現場了解情況。

李明逵係支持送中

如果梁成恩同銀行兩單野都係屈徐步高
咁佢地唔驚最後有人搵到個真兇?
咁屈落徐步高d野點兜?
撥一撥你心中隻鬼
佢個女今年應該19-20 歲 應該讀緊大學
魔警女兒補習老師:徐妻仍覺丈夫是好人http://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20060324&sec_id=4104&s=0&a=5766929
唔知講咩好 & 難分真與假
唔想跟車太貼 疑點到多不得了

七月又就快到了,我希望惡人有惡報
睇返雲海段片:
失車上有冼/徐兩人衣物組織,無指紋
槍只有冼同另外兩個人DNA, 無徐嘅DNA/指紋
冼中兩樣但徐只中一樣
只有冼生存,而佢口供好多唔make since 嘅地方同假設
另外上面還提到冼/徐兩人早年認識...
冼多年後出書,接受訪問時提到《患上創傷後壓力症候群,曾夢見自己化身「警魔」,向梁成恩和曾國恆開槍;又試過出現幻覺,徐步高在眼前現身》……

其實當年有冇重點查過冼……
徐有可能掌握內部文件比人滅囗?
冼家強 學人出書搵錢
李明逵依家做緊689隊青年軍既參謀
都唔明點解咁多人當佢係好人
果枝槍跟本上邊射完就好容易隨手一掉 落在冼同徐之間 或者瞓晒係地身手好啲跑果幾級樓梯一秒一轉 就跑到落去 就可以放把槍
CCTV 壞咗+發生咩事任你講
曾夢見自己化身「警魔」,向梁成恩和曾國恆開槍;又試過出現幻覺,徐步高在眼前現身》……
連刧案著紅衫嘅身型都唔係佢 刧案身形豐厚咁多 佢後期呢張瘦小咁多 膊都唔夠橫
徐步高本身有槍,搶多把槍把撚?
打錯make sense, 自膠
因為回歸前講英文好好聽
光復香港 時代革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞