好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
你呢個唔合理喎 打死徐嘅應該唔係曾
冼應該一早有痛腳 一早係同謀
呢個可能就要係尖沙咀警署內部人員有份做
先可以準確知道曾冼2人會係幾點行到個隧道
打死徐既係曾槍,點解唔係曾?原因?
2014年書展 隧道案當時CP李明逵 鄧厚江(退休前位至警務處高級助理處長(監管))
出席加菲新書發佈

鄧厚江退休後患抑鬱
離職後患病 不是收埋休養

而係
高調接受訪問:
https://topick.hket.com/article/1985357/方健儀:走出抑鬱以真髮型示人的鄧厚江

在狗界推廣心理健康:
https://www.police.gov.hk/offbeat/1106/chi/6410.html
正係尖沙咀案 都太多方面既疑點 真係要細分

正係單純關於槍

都有幾個點可以切入

1.點解曾要放番槍入袋?係唔係佢本人放?

2.冼開2槍唔中 係單純廢定其實另有目標(非徐)

3.冼小腿水平線入槍 係點先射到?

4.冇一支槍有徐dna

5.曾中槍後都可以五發全中 有冇可能?
大家記住 好多好多證據都係警方比出黎
未必可信

惟一係中幾多彈 邊個位中彈 咩角度 係一定可信
因為醫護都知冇得隱瞞
徐當時落左班!
係咪離開警署放工時要交低槍?
點樣神秘人

警署入面自出自入

如果係自己人 點會認唔出

冇cctv?

個報導真係越描越黑
冼家強2016、2017年2月21日都share 梁成恩個仔的新聞
但單新聞係東方2011年11月17日(梁成恩生忌之後一日)出的!

2月21日有咩玄機?
已check
不是三單案案發日期

梨木樹:2001.3.13
銀行:2001.12.5
隧道:2006.3.16
如果大家認定徐步高係好人
基於呢個假設,徐步高100%係第一個死,唔洗懷疑
如果曾或冼中槍先,冇槍既徐一係跑走,一係拎中左槍果個人把槍還擊,咁事實係兩樣都冇發生,咁即係徐係第一個死

重申一次,呢個假設係基於徐步高係好人,唔係魔警
5、6樓可以見到人影ok
但睇到埋口型?我想要望遠鏡吧?
應該係用計fake梁頂陳上樓
呢個唔難做到
佢share梁成恩單野已經鬼啦
單野關佢鬼事咩
Agerrre
嗰堆*
仲要身有屎的宜家都係當權
比卡超
牛奶強
甚至曾萎雄
要牽制佢地
喔唔係,我自膠
單野同徐步高有關

但就算係咁都冇理由單咁普通新聞5年之後share仲要share 2次
Exact7777ly!!!!!
仲要兩年都記住同一日share!
曾 頭頂中一槍,由上而下射,照計唔係徐所做 (身高不乎)
而且佢中槍後開5槍再放入槍袋先死?

我有以下諗法:
1. 徐身中五槍,全部來自曾支槍。曾開槍射徐,以為Clear,收槍入袋,但比第四者高處一槍打死。
2. 曾一開場發覺唔妥,即call上台,但中槍死。
佢枝槍比第四者攞左,開5槍打死徐,用後放回曾槍袋。

p.s. 梁成恩都係中5槍死 (第四者可能同梁案有關)
有無巴打識人通靈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞