好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
下?男人黎架?我一直都以為係女人
岩岩見到隔離有人話個夫婦單位起12樓,唔知堅定料
佢一週前先被調職
有機會係煙幕
咩人可以調人職 ?
八個吻合要係極微機會
自推
有無鄧厚江啲料?點解搵佢撐?佢抑鬱呀!
[徐步高案後話]鄉黑警法政,滲透到咩地步?
https://lih.kg/1386116

開左新po,專討論,將啲人同資料 同而家既人連埋一齊

2016年2月20日梁天琦造勢大會
2月21日黃台仰被捕
再推
講錯,唔知
證明d咩?
咁我諗呢個應該真係巧合啫
因為嗰陣冇辨護律師 根本冇人幫佢搵不在場證據 所以任控方點砌都得
即係第四個人好大機會就係呢個姓張嘅 記得上面有巴打講過 徐出嚟見個人應該係佢好信得過 好大機會就係佢
死黑警有無搞錯,咁都話人孤僻﹐吹到咁撚大,佢呢啲其實典型狂野型大陸仔嚟,做咗警察埋唔到堆俾班賤格mk玩佢
翻案啦越睇越鬼
手無串鐵夜晚去行吓隧道被黑警謀殺都被人焗到合法被殺,今次運動失敗連登仔就係 next
真心心寒
黑警極醜惡,最叻彻生豬肉
一理通百理明
高登個邊有一個12歲就出嚟跑新聞 有人開始驚
https://youtu.be/URnDC5DzdRk

聽返雲海呢段,提到

1.失槍係隧道外草地發現

2.唔係樓梯位嘅隧道內有血跡同子彈痕

3.比卡超未審先判,一口咬定徐係3案犯人

4.犬方24小時內已搵食環清場,記者搵到水渠蓋血跡,犬方再叫食環清多一次,再通知o記

5.現場證物處理完用新奇士橙紙皮箱裝走

屌,聽完真係o曬嘴
唔係,幫徐收銀行信嘅係我徐一個夜校朋友,識咗好耐,可能就係呢個,張係同佢住同揸幢大廈嘅警察朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞