好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
如果向洗身上用失槍開2槍都係全中唔係要害既話
呢個推斷合埋
但一槍中面 ,冼家強應該唔會肯掛
一槍中腳(腳個槍射個角度要訓係度平射)
即係話呢句說話可能係徐步高同冼講
如果佢地有心隱瞞
即係某d人知道成件事真相
游李當年既職級唔會敢策劃
反而係佢地知個真相已不敢講 收order隱瞞保升級

背後可能係當年既警隊更高層
或者真係共黨事

如果關鄉黑事 而家坐元朗個老頂係阿游
咁當年坐元朗八鄉既係?
甘冼家強右邊面部中槍咪好解釋到
同埋 可以睇翻當年徐案後
游李有無係短時間升左職?
拎內容農場啲文黎做source
樓主你都幾叻
仲未解釋到用咩理由可以令到徐步高即時請半日假走去案發現情
第4人本身有槍,如果係個把失槍
射左1發
應該仲有2發子彈,
如果洗同第4人合作
應該係用埋2發子彈射向徐步高
個死因裁判官根本存心引導班陪審團將徐步高定罪 叫佢哋唔好信專家分析 信手頭上嘅證據 都唔講佢哋所謂嘅證據其實好弱 根本有心切徐步高生豬肉
我無野講
徐步高好似係收到某人既約先即時請假去 個個人唔知係乜水 但肯定講左d同佢查既野有關既事
但係d專家分析好似除咗計犯人身高果個
其他都真係唔專業同對徐步高不利喎
個官都有質疑警察嘅說法
反而班陪審團成個過程一d問題都無
有機會係第四人一槍爆曾頭 而冼比徐搶左槍再打中面 最後第四人開埋淨低個5粒彈殺徐 (要諗埋冼隻腳個槍)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞