好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
如果係真
佢有冇沉冤得雪嘅一日
當然諗會唔會係冼家強開槍打曾
徐先開槍打冼家強
諗下點解佢殺手足都仲會有警察送喪
根本局內有人知道內情
推到大律師見到
一定要推
Send畀大律師
我覺得呢個任何一個連登痴線佬都會咁做
佢地三個有無可能係一早認識
一個正義、上進的警察,偶然發現了一位新界鄉紳與黑社會有關
但不管他怎麼努力,上司始終不願意展開調查
他下定決心,跟蹤這個人面獸心的社會賢達
隨著他的查探,他慢慢彌清了警、鄉、黑千絲萬縷的關係
而且他更發現,在背後指使一切的,竟然是在西環的某國家機關
但是,不管是他的家人、他的同袍、他的朋友,都不相他發現的事實
孤獨與絕望幾乎將這個正直的警察吞噬,但是他沒有放棄
他下定了決心,不管用甚麼手段,都要悍衛心中的正義

以後可以拍紀錄片! 好想知真相!
聽左雲海同花家姐先啦, 唔好乜野都信建制, 凡事抱住合理批判角度, 獨立思考一下
而家係有疑點, 之前果二單係唔係佢做都唔知
個人覺得, 一係佢就係陰謀論愛好者, 一係就係唔知邊條水既間諜, 佢做啲野真係太古怪, 一個普通人唔會無啦啦咁做
有無陳子坤既資料,本身目標係佢?
我認為當晚已經決定要殺死徐步高 make sure佢唔會爆響口講晒啲嘢出嚟 派個神秘人就係想確認徐步高已經死咗
徐sir有讀過都唔出奇
當年打劫銀行既證據係點? 閉路電視?
如果當年打劫既證據其實唔充足, 咁呢個陰謀論就好合理
你條臭閪支那賤蛆又知道啲乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞