好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
因為社會真係好多只係識食同訓既蠢撚佔社會絕大多數

如果小數=非正常,咁徐生都算係瘋線既
做豬開心好多,比我簡我寧願以前唔好用咁多腦
pish
根本係一單冤案
一定要揾得翻佢想爆嘅野!!
即係點?係話2001年石圍角邨有人殺完人之後先係附近地盤拎左支槍去用?之後就發生尖沙咀槍擊案?唔太明
雲海好勁 咁耐既新聞都仲有keep...都幾肯定2001年果單唔係徐步高做
重審啦屌佢老母 好想知真相
好大機會呢個係佢親人
話者係同徐步高交情好深嘅人
事情已經發生好多年,希望大家唔好騷擾我在生既親友,一來我唔希望佢地要再為我傷心,二來佢地只係代表佢地自己,佢地有自己既想法

上網一直都無片睇番呢單既新聞報導
盧偉聰分別在1975年及1981年畢業於喇沙小學和喇沙書院[1],在校時為校內游泳隊成員。他後來於香港大學社會科學學士(主修管理學)學位畢業後,於1984年成功投考加入皇家香港警務處,成為見習督察,先後駐守於多個單位,初期主要在總區及總部刑事單位駐守,期間負責引入重大事件調查及災難支援工作系統等等;於10年間連續晉升4個職級

明晒 MIIDSS原來係咁用

佢做乜咁憎梁成恩。。。一定有嘢
玩account ?定係有野想表達?
補充少少
1. 梁案 兇手拎走左梁本記事簿, 但無執番跌左既染血口罩

2. 銀行案 左手打籃球係指拍波, 唔係射籃
而徐既家人同同事都話佢係用開右手

3. 隧道案 槍無徐步高DnA, 而案發當時佢係無戴手套

4. 隧道案 失車無徐既dna同指紋, 但有佢用果個袋既纖維, 而果種纖維係冼既身上都有發現

5. 隧道案 頭部中左槍既曾唔單止可以反擊射徐, 仲收返埋把槍入槍袋扣好埋佢
打劫銀行殺巴藉護衛張拼圖好撚似洗家強
分分鐘係佢做..之後屈撚左落徐步高度
點解反正都係砌生豬肉
點解啲證據咁多漏洞都判到
點解唔直接用徐隻手摸晒現場證物
或者個報告到話槍有dna指紋
當然我都明李家超果堆人無咁撚醒
或者化驗果班買唔通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞