好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
好撚黑暗
Er... 當年有份掂潭污水,雖然平步青雲,但有痛腳在手,宜家都要入監狗繼續鬆章
【勝和猛人壽宴】李少光兒子都嚟 古惑味十足

和勝和前坐館沙田Me,早前在尖東一間酒樓內舉行壽宴,延開三十多席招呼各路江湖朋友。除了社團古惑仔,現場還有不少娛樂圈藝人。

據悉,由於沙田Me有投資娛樂製作公司,所以認識不少娛圈藝人。壽宴當晚,就有不少藝人到賀,好像經常做司儀和飲醉的阿Bob林盛斌、前保安局局長李少光兒子李霖恩、范振鋒夫婦,以及經常在節目中說「出事啦」的玄學家司徒法正。江湖人加上演藝界人士,場面十分熱鬧。

其中李霖恩當晚十分搶鏡,不知是否要配合這個江湖宴會,李霖恩染了一頭金毛,古惑味十足。只見他在酒樓內不時滿場飛,又跟不少江湖人十分稔熟,不時走在一起咬耳仔,不認識他的,還以為他是江湖人。

李少光係當時既保安局局長
游乃海
Viu罪光燈有集有講
聽老豆講完 只要一路搞鄉黑 何妖仆硬街
https://lih.kg/1374679
如果套戲係游乃海編劇就真係
黑吃黑

仲有光頭李 水鬼升城隍 你話無黑材料搵鬼信
徐步高案可疑,佢系好咪好人,我唔知亦唔想知
我淨系想知調查同裁判公正性,如果與事實不符,希望佢沉冤得雪。每個香港人都應該公平的法津保障。

咁鐘意一句講曬,個腦懶到仆街
幾多歲啊,呢個世界唔系非黑即白嫁
徐步高案可疑,佢系好咪好人,我唔知亦唔想知
我淨系想知調查同裁判公正性,如果與事實不符,希望佢沉冤得雪。每個香港人都應該公平的法津保障。

咁鐘意一句講曬,個腦懶到仆街
幾多歲啊,呢個世界唔系非黑即白嫁
經常有理性嘅人都覺得有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞