好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
Lm
Push
pushhhhhhhh
徐sir
係咪徐SIR搵到咩盡忠西環既內幕?
徐SIR生前跟縱過牛屎發同董建華
我估係查官商鄉黑,應該係比暗中保護的G4發現暗中處死

當時的死因判官係庭上不停道德指責徐SIR而唔係研判死因
而事後該死因判官調去審政治案仲屈女示威者吳麗英用波打警察判監

李家超屈完徐步高就調升保安局係破左慣例,香港歷史從來無警察出身的保安局局長
李家超果班真係同徐步高案有好多內情,而家先步步高升
徐SIR家中床頭貼著寫有以下句子的A4紙張
- 活著,我該做什麼?
- 我生活的意義是什麼?
- 和平、安逸只會造成停頓
- 衝突及對抗、戰爭才有新生
- 古時 無知創造神。雷電、火山、颱風,人們無法解釋,就用神解釋
- 術士、巫師、修士、教宗有代神說話,統治階層成形
- 統治階層不能容忍人們對神的懷疑,這減低其合法性認受性

- 人生的目的是什麼?
--------------------------------
對當差的人工好滿意, 但明白有責任改變整個社會
術士、巫師、修士、教宗=香港各界精英,
代神說話=徐SIR確信呢班精英只是中共傀儡, 神是指向共產黨

統治階層不能容忍人們對神的懷疑,這減低其合法性認受性
>任何人質疑/威脅中共的權柄都會受到香港權貴追殺
佢由平平凡凡既克警人生1977年督察捱到1997年總警司
但自從頭兩單槍殺案都係2001年之後, 2002-2003佢就開始起飛,又保送又升警務處助理處長
2007年搞掂徐步高之後仲即刻再扎做警務處高級助理處長
同埋攪大人個肚去當差已經無可能上
當時要升連有無攪GAY都會迫問
麥樂倫死亡事件就係好重要的事件
如果大膽假設01年殺警
其實唔關徐步高事 ,個口罩而家話係有徐dna,法醫鑑証有冇理由都唔可信
Gay有華人賤種歧視成份

搞大肚嗰個年代應該唔罕見(避孕意識普遍落後)

見你有老婆仔女個人望落定d反而當差前途上無乜問題喎
資深法醫林衛國,人稱法醫界何君妖,上面叫到仲邊有中立

同差佬有大量時間干擾現場證物
如周梓樂出事果日,死差佬身有屎打爆私家車玻璃搶走車CAM
未婚懷孕呢
對一般人同高官根本唔同
呢個post出現好多一早已經block咗嘅人
你哋都係
Tui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞