好撚心寒既發現 求大家真係入黎睇下 關於徐步高案

3015 回覆
5811 Like 43 Dislike
真係要當日法庭記者先會知
駛撚掌握咩 但樓主真係好記性 依家大家真相大白
same
指徐步高有幻想果位係Roderic Broadhurst

寫左呢本野
Business and the Risk of Crime in China: Roderic Broadhurst .
https://www.amazon.com/Business-Crime-China-Roderic-Broadhurst/dp/192186253X
我仲記得之前有單野話 有一班差佬唔知做咩衰野比人破獲拉左 果班人好似就係同徐步高案有關 大家可以追隨呢單案知道徐步高因為跟d 咩而比班仆街殺
講徐步高好人對老人家好果位係我家族的長者
係徐步高街坊來的
而家啲P牌
其實可否打返啱個 呢?
唸 又當
睇完覺得中共真係好撚恐怖
處心積慮左好耐要攪死香港
Push
低俗喜劇?
就係咁黑暗徐sir當年先會單獨調查搵證據
嗰陣人人當佢痴線
我地遲左10幾年先睇到個真相
睇返佢當年講過嘅野 共通點實在太多
https://researchers.anu.edu.au/researchers/broadhurst-r
條友好喜歡研究中國

Broadhurst, R 2015, 'Uncertainty and the Case of Police Constable 'Tiger' Tsui Po-ko (in Chinese)', Chinese Criminology Review, vol. 1.

有無人搵到呢篇野
唔只十年 由佢睇清所有野再開始實行到佢死 最少行前過我地14 15年
所以游乃強細佬,游乃海咪通杜sir拍左《神探》,入面咪有改槍編號一幕囉。
我覺得無嘢恐怖得過而家香港
上面有人話睇到好驚驚驚
屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞