我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
唔逼佢表態,唔代表支持佢自我審查
一句都唔提係咪純粹唔表態咁簡單?
讀多啲書再番嚟啦,好丟架
咁你無撚再睇啦

又少一件智障係chat 嘈生哂
搬撚完龍門可以叫人讀多d書
讀乜撚野?物流?
你鍾意啦咁
8964只係中國情花毒
達哥如果支持平反 即刻嬲佢
一陣就話無迫人表態,俾人周到就話唔代表所有人,跟住又要鬥正負評,再返轉頭又入人唔講即係自我審查

仲叫人讀多d書,含撚啦你
嗰個post 700 幾個正皮
呢個1700 幾個
你要攞嗰個post代表呢到所有人你唔覺荒謬咩
人地同你解釋你就死都唔聽話人迫佢表態,仲要盲撐到咩地步?
含撚啦你
言論自由正正就係講緊一個人可以自由咁表達自己既政治意見
含撚獸除左扣人帽子係咪唔識講道理?
入面好多人撐要達哥表態架
係咪見d言論太痴線就spin去睇正負評?
非達粉
1.香港有言論自由 人地想講咩咪講咩唔想講咩咪唔講咩 唔到你決定

2.唔係話提下就代表叫人表示立場 但係你叫人提下嘅意義係邊先?等下一代知道呢件係咩事? 大家記住 想香港人忘記呢件事嘅 唔係達哥 係政府 佢提唔提都好對下一代嘅認知係完全無影響

要鬧不如鬧政府?
一個post撐送中=全連登撐送中?

达哥真的很有張主任的韻味儿
6月9重要性仲大過64
6月9係關乎現在同日後既香港發展
64係中國既民主進程同政治改革事宜
連自己都自身難保 仲諗住幫人?
我諗到呢一刻仲有大把人對6月9號背後既意義未明
好多人支持要迫達哥表態,唔好spin啦傻仔
勁多人講公眾人物可以唔講都俾你d賤種屈做盲撐呀,撚樣
700幾個正皮都唔係少啦下嘛

達哥開台一晚平均咪3000-4000人
換句話講,如果呢個所有正皮都唔睇達哥開台,其實係真係可以懲罰到佢

而700個人衝入chatroom的話已經可以洗版洗足一晚

數字就係咁
如果咁都覺得唔足以搞事的話,會否太牙撐
咁咪搵把新尺出嚟囉,正負評又唔計架啦
一陣就話無迫人表態,俾人周到就話唔代表所有人,跟住又要鬥正負評,再返轉頭又入人唔講即係自我審查

仲叫人讀多d書,含撚啦你
嗰個post 700 幾個正皮
呢個1700 幾個
你要攞嗰個post代表呢到所有人你唔覺荒謬咩
人地同你解釋你就死都唔聽話人迫佢表態,仲要盲撐到咩地步?
含撚啦你
含撚獸除左扣人帽子係咪唔識講道理?
入面好多人撐要達哥表態架
係咪見d言論太痴線就spin去睇正負評?
700幾個正皮都唔係少啦下嘛

達哥開台一晚平均咪3000-4000人
換句話講,如果呢個所有正皮都唔睇達哥開台,其實係真係可以懲罰到佢

而700個人衝入chatroom的話已經可以洗版洗足一晚

數字就係咁
如果咁都覺得唔足以搞事的話,會否太
算啦唉,講到攰
要啦緊係,推到達哥收皮仲緊要過69反送中呀
你有撚道理講咩,來來去去扣帽子搬龍門
戇鳩
其實我覺得逼人表態嘅人同共產黨無分別
共產黨不斷搵目標去對抗批鬥 例如:地主,知識份子
然後統戰 情況就如今日嘅連登

你話係咪係囉
由jtv開始睇 無諗過亦無資格要達哥表態
平時聽佢講新聞 希望達哥今次都可以講下送中條例
而唔係避而不談
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞