我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
咁因為錢而變到唔講政治野有咩問題?
當年可以上神枱,上位其中一個原因就係講野中肯,貼地,敢言。家陣為左錢變哂質,恭喜你失去左1個支持左你6年嘅死忠呀達主播
冇 冇呀😂👌🏻
你都係扯貓尾,將價值觀強加係人地身上姐,連衛兵
😂😂😂👌🏻
其實係咪反諷黎,不過可能係因為某人都覺得冇問題所以先扮到係反諷咁
唔好話政治問題,依家佢講嘢都就住就住,淨係無限loop轟呀同食屎啦,搞到我都唔想睇,根本冇樂趣可言。
邊個某人 唔知你up乜
達哥得罪班紅底sponsor 你養?
達哥近排同中國市場有緊密聯繫,中國大家都知係政治敏感既地方,如果達哥如你所講講幾句野,中國會因為咁而強逼企業唔同達哥合作,會令達哥冇左一大筆收入。其他人上街遊行最多咪冇一日糧出,你地都唔會有志氣到之後罷工罷課
你又知佢本身想? 佢搵緊既錢比美國總統仲高 , 如果佢唔推惡法比人炒左你養佢? 你既言論就係叫我地唔好阻人搵食? 咁而家特首唔係搵緊食阿?警察唔係搵緊食? 文匯報啲記者唔係搵緊食? 呢班仆街就係因為搵食而做咁多衰野,達哥因為搵食而沈默, 香港人個個都咁諗搵食就唔出黎啦 6乜撚野9姐
達哥既形象係一鋪清袋了
達哥無左收入就問我地會唔會捐
我地無一日人工你出比我阿?
個重點就係度,達哥只係沉默,而冇直接損害香港利益。特首因為搵錢而害人,點可以一概而論。咁你不如話埋我支持倫敦金,打劫,搶野。達哥又冇害人,點解唔可以搵食?
沉默已經係間接損害緊香港利益
又偷換概念?人地冇既收入同你一日有既收入差幾多,數以百倍。問你地捐?如果香港市場真係夠大,夠supportive既,達哥就一開始唔會搵贊助商,唔會同中方合作
香港其實到呢一步應該大部分香港人都知道逃犯修訂條例
嘩 你講到達哥一開台就咁有規劃要衝出香港咁既, 你同佢好熟?
連登仔永遠都以為自己係主流
其實一直都係少數
反杜狗反送中反777反TVB
反乜撚都好 根本就無人理
仲以為自己好撚有影響力果下真係笑撚死人
达哥比免費娛樂你地仲多多要求
越諗越心寒,當年咁正氣撐港人嘅達哥其實係唔係為上位為人氣而建立嘅形象黎,正路都唔會接支那廣告啦,宜家仲聲都唔敢出,唉
再次偷換概念,又將同中方市場合作偷換成一開台有規劃要衝出香港。咁而家達哥同中方市場合作係事實,而呢個事實你係改變唔到既。我都唔想回應你,句句偷換概念,為駁而駁,哎
上面有人講香港市場滿足唔到達哥喎,同埋你既收入同達哥比爭天共地阿, 佢出聲無錢搵你負責?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞