我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
笑撚死 民進黨咪因為選個陣講做乜做乜
最後乜撚都無做 就緊係比人屌啦
依家咪講緊你隻達狗當年又會講64 雨傘又會講
家下上左高位隻字不提咪要比人屌囉
唔比人屌得? 笑撚死人
柯文哲夠一直比搵位入佢 要佢表態對中國既態度囉
你柒撚完未呀?
所以咪話堆偽人為左搵錢成班就滅晒聲 對佢地好失望囉
以後想我地香港人入場睇港產片?買碟聽廣東歌?不了 我地香港要人發聲嗰時就沉默 出嚟cap水嗰陣就叫撐本土製作
所以真心講句
有一班連登仔其實真係賊喊捉賊
呢頭屌人地大陸生番
轉個頭就用大陸生番mode去處事
咁撚一言堂就唔好去爭取言論自由啦
其實撐/反兩邊都無錯
呢個係自由社會,你有權去選擇
但係唔明D人把口就話反 轉個頭9點半就睇佢開台
口裹說不 身體卻很誠實 你班人完全表現到極致
成9日FF 話佢有睇連登高登 佢知你地講緊佢
唔好撚晒9氣啦 有心反就用view數話佢知
成撚日好似個怨婦咁係度9up有撚用咩

另外話乜撚野"好多小學雞睇佢台 佢講野有影響力"
我真係屌你老母都ON99
如果個小學雞要睇達哥先得到社會資訊,就唔死都無撚用
達哥講乜佢聽乜 即係達哥成撚日咩達朝子民點點點
第日隻小學雞第日讀完書見份工 填form國籍係唔係會填達朝呀?
都多9餘既 人係有判斷能力 細個唔識 到大個都識啦

最後都係果句撐既咪繼續睇囉
反既就咪撚睇 用view數懲罰佢
利申:不嬲唔會睇佢直播 只係撞岩佢玩果隻game我又有玩先可能會得閒上youtube睇
達哥一日未宣佈永久停播
我哋一日都要繼續

收皮啦達粉
达哥做嘢唔使你哋教
唔提咪唔提 真兄弟就明 绝对唔系怕事龟缩
达哥搵到钱咪得 香港变成点关渠咩事 渠就唔奉陪啦
陳菊幾時有輸比發中財啊選都冇撚選
支持一個人冇錯
但佢走錯路
就要負責拉返佢落嚟

琴日chest day去得太盡 搞到好攰
咁送中條例夠損害香港人既利益,點解又唔屌?
講閪咩 連登仔有冇撐過何韻詩 捐過一分一毫
你on撚鳩嫁
首先,台灣根本唔係一句統獨就解決都問題
由李登輝叫台灣獨立到依家,咁又點
無論民進黨定國民黨,內政搞唔好就比人屌
柯文哲咪笑鳩好似你地咁既人白痴囉
以為表完態叫一兩句口號就解決到問題

好似香港咁,啲人表完態就解決到問題?
達哥表完態就解決到問題?
你當然有屌鳩達哥自由
我咪笑鳩你成個紅衛兵咁以為表完態就解決到問題
咪睇下邊撚個柒啲
明明唔睇就得
但有班傻鳩就係要兩極化標籤哂反對嘅人
兒登
遊行無用?
係屋企睇你隻狗達開台有用?
鬼唔知23條要立就一定過到咩
呢十鳩幾年唔再立咪因為驚好似當年咁50萬人上街囉
你同我講無撚用? 你無付出過就咪撚抹鳩殺人地有努力阻過呢D惡法通過啦
你試下立惡法乜柒都無人出黎無人理呀
洗撚2047? 家下就一國一制啦傻閪
仲有陳菊有撚出黎選呀? ON9仔
貼條柯文哲就以為自己好撚型
柯文哲講句親美友中都比台灣人屌到仆街啦 死傻鳩
唔撚識就上PTT睇下啦
無關係,支那為咗唔畀人聚集,馮係紅嘅人同事都無消滅,所以支那係影響緊香港嘅全面,無一倖免打機都一樣
share你新聞, 喺連登俾正皮已經幫左你增加知名度
咁都撈唔起係你何韻詩廢關我撚事
下次魚旦革命記得幫我打差佬, 唔係你就投共親中
老老柒柒,呢個回覆高質過呢個Post任何一個反達嘅留言
憎佢要反佢咪認,使乜咁多藉口搞到自己九唔搭八邏輯混亂
何韻詩又冇開台 唔計
唔係欺善怕惡,係價值觀錯亂,用娛樂去衡量政治人物,用政治去衡量藝人。惡,有幾撚惡?俾負評就好惡。

搵唔倒政治出路,就搵自己喜愛既藝人出氣,最好啲藝人係聖人,個個都熟四書五經,可以玩直播又可以參政,唔可以為左搵食呃觀眾架。議員?唔睇議員既政治表現,唔睇佢政治理念搬龍門,睇佢做唔做show識唔識玩時下流行既野。

垃圾。
真呀, 起碼知道唔使同佢講道理
係,真正表達左自己立場
笑撚死 台灣家下唔係獨立?
所以咪任何參選總統既候選人都要比人問對支那既態度囉
你唔表態咪一樣人地屌囉
當然你達狗無講到總統咁巴閉
咁家下咪比人屌你之前就會講64 雨革
家下唔講咪比人屌囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞