我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
黃絲:唔一齊盲反?死返大陸啦!

水平
中晒point
不嬲都係話佢有責任提下時事
唔係要佢表態
而佢不嬲都有講香港d比較多人關注既時事
今次無
個mod仲要較到人地講64就time out人
好肉酸
D mod一早由中聯辦控制哂
但兄弟唔可以當飯食喎, 幾時到退休
明明係達哥自己日常就會係fifa時段講新聞 最嚴重個兩件新聞反而唔講都有得幫佢兜 唔好話點解唔屌其他youtuber 大把出名既條條片片都係吃喝玩樂唔掂時事邊個理你 你達狗又要講時事又要玩自我審查咪比人屌囉 正常不過
不如你搞清楚個前因後果先
而家係因為有一班觀眾明顯覺得达哥變咗
(呢度我重覆第三次,佢哋所有理據都係基於达哥言行
響youtube上全部有紀錄)
無錯佢哋都同你一樣認為除咗由达哥自己開聲
無辦法證明佢有冇變
都唔想自己諗埋一邊得出個結論就係达哥投共,但係證據又真係指向呢一件事
所以就呼籲罷睇嚟迫佢正面回應

好喇你既然又說服唔到佢哋點解三十周年唔提六四唔係變質
又屢次強調自己唔care,咁你咪唔好參與呢個討論囉
达哥要唔要回應亦都係佢嘅事,做咩要阻止人哋行動呢?
剩係呢篇回應已經用「邏輯混亂」「批鬥」「老屈」嚟屈鳩我
仲講埋咩backup佬關我撚事咩痴線
做乜先?
啲達粉個個都話人迫達哥表態
其實人地只係叫達哥講下客觀事實,默哀,做番啲應做嘅事
佢地就屈鳩你想搞死達哥,根本呢啲fans先係最撚on9嗰堆
你攞打機同價值觀比?
香港人切身既新聞都扮無左件事 班友弱智
個point本身就係呢樣
真達粉們又唔諗下以往達狗係會提下,分析下
唔需要表態呀,但佢一反常態就好肉酸咁解
啲藝人奶兩下都屌到人仆街,達哥就有光環有金身
「揾食啫,犯法呀?」
可唔可以唔好咁盲目
係咩?

今晚九點半!我哋連登仔一齊殺入達哥直播,迫條撚樣表態!!!
https://lih.kg/1176761

我淨係睇到個標題已經感受到好大殺氣喎
咁呢個post係唔係呀屌你老母
有d唔睇又扮咩問「有邊個公眾人物表左態」
都戇撚7鳩
連人話達哥d乜都未睇清楚
咁達狗提撚左個條例未?
導人向善未?
而家啲人屌嘅係達哥連提都唔提
講真連777 都會講番句嘅時候佢竟然一句聲都唔出,真心失望
利申由sleeping dogs睇到而家
哦,上個星期咁樣就唔計,而家咁樣就話人屈9你
講撚哂啦你
你用一個post嘅title judge晒呢個post全部人?
至少嗰個post我冇comment, 我敢講呢到有好多人都冇入到去,達粉盲撐到呢個地步?
呀達連提都無提,撐乜
條友又亂鳩咁黎講
我都冇入過個post呀
但一句到尾,逼人表態嘅意圖喺邊
柒婆會提就等於達哥都要提?
真係宜家係達朝咩?
佢地根本就冇point咪不停loop話你想逼死佢囉

咁多負皮
我咪講左冇人迫佢表態囉,又loop?
因為喺中國係會有直接嘅人身安全問題囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞