我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
明既 搵錢最重要
咁而家隻字不提算唔算做到盡?
大家價值觀唔同講落去無意思
我唔信達哥會咁做 就算有都係共產黨搵刀行住佢全家先會講
即刻明晒 以前達哥無錢就反中反到紅
人紅左有錢左仲同你班窮撚係到玩抗爭?
而家覺得廢老梁振英都係身不由己了
又偷換概念?點解連登仔咁中意偷換概念。反對修訂條例會提高失業率,令到人冇錢搵。不過你講得啱,如果冇損失既話,應該冇咁多人出黎遊行
會 ban 人真係過火
事實就係咁殘酷 共產黨每人送層太古城比依班反達撚要佢地收聲既話 聽日就消失哂啦達哥只係做左件正常不如既野 兄弟失望係正常
突然間又變咗大家價值觀唔同和而不合咁
明明成個post迷係不齒人地既價值觀
backup佬事件多咗好多會體諒佢嘅人
亦都多咗好多盲撐佢嘅人
只係想講人哋嘅支持唔係咁樣用
睇咗達仔咁多年,上次因為叫佢就逃犯條例表態,結果俾人ban咗,達仔依家真係同共產黨冇分別,明明好多兄弟留言,佢都可以扮睇唔到,回應都唔回應,無視哂,真係想問吓佢係咪男人黎,咩政治野都回避,頭盔都唔戴了
而家有人講錢係萬能喎 出得起錢差佬都同你玩佔中喎? 反對修訂條例會提高失業率? 都未發生,你話係就係架啦?
永久bam?
唔係,不過心淡了
所以達哥因為錢變左質好正常
兄弟因為達哥變左質失望唔再支持佢都好正常,
就係睇唔慣班盲撐撚去幫達哥揾藉口去幫佢講說話姐
搵食啫 犯法呀
一直講緊達哥之前同而家 之前敢言 而家都咩都唔敢講 你繼續盲撐 亂扣帽子 喂 咁個一分鐘默哀點計啊? 答到未?
達狗=大陸文化
睇達狗=三毛
無論撐達定屌達,真心想香港好,請6月9日企出黎支持香港
我中五畢業都唔洗訓街啦,達哥最多無大部分廣告,可以去Viu鳩up,可以試下開網台,可以做全職youtuber,我唔信會死咯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞