我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
岩阿 ,梁振英都係
你會唔會唔返工?
建立言論自由既社會只係傳說
聲音只有一邊係絕對岩,其他都會係錯
咁人地有負擔 上面有壓力咪照做囉 我都係學你講姐 又有咩唔岩啊 大哥
我夠膽講中共肯每個支持中共既連登仔每人派一萬,連登係69之前就會成為全港最大維穩論壇
你打得出呢句 你智商有冇30?
你試下鳩融呢D家下反支那 咪一樣比藍絲屌佢
同時你試下家下何韻詩呢D奶共阿? 咪一樣比黃絲屌到仆街
呢個咪立場問題囉
你當日達狗64會提 雨革會提
家下隻字不提 咪變左立場囉
我無話你變到奶左共呀 但至少佢係變左質囉
其實有時可能係簽左經理人合約唔講得之類
所以香港人有錢揾就得 洗乜6月9號出去遊行
我同巴打你同一陣線 我覺得達哥咁完全冇問題 正如啲中產/有錢佬一家過住好生活 豐衣足食 唔通同你出黎反政府咩 班友居然會期望既得利益者會做得罪利益源頭既事真係好好笑
定係你智商有問題?
笑鳩大陸人笑鳩藍絲玻璃心
依家自己做返同一樣野
你想有個好既社會,自自然然就係可以接受唔同既意見表態架啦
放鳩心啦
你估上面班柒頭會出黎咩
上年64 達哥有無默哀一分鐘
證明達哥先係真香港人
遊行? 搵食 不了
即刻69上大陸一日遊當冇事發生啦正如達哥做緊既野一樣 願意為利益而沉默 不過我唔會怪佢 大家明就得
會,準備射幾日波
鬼叫我冇錢69一定到
達哥自從backup佬事件後心態唔同咗啦
唔知佢心淡定點啦
但明顯接多咗廣告
當依家做緊嘅嘢係打工咁
政治嘢都唔當係一回事,搵錢要緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞