我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
如果D 廣告少左,點算呀!?
想當年達哥對KMDD嘅64坦克隊笑到我多咗兩舊腹肌間唔中都有重溫一下
成日踩界踩界咁講好好笑
但依兩日睇返真係笑唔出
睇見佢以前都會敢踩住條界講到依家扮無知咩都唔知嘅時候令到我都好心淡以前嘅達哥已經唔見咗
依家嘅達哥唔再係手足同兄弟對我黎講都無曬吸引力了
利申睇達哥超過七年
證明呢班支持者唔重要,只係你地係咁吹奏自己係達哥心目中既地位
認同
pingfan64
知啦知啦佢總之無錯啦 同埋終於大家有個共識佢做狗 而你幫緊隻狗護航
點解我要講得出原因 咁on9嘅野明明係你講 要我幫你諗埋原因 我唔擅長幫on9野搵原因 唔似你咁擅長幫達哥搵原因
不過都好 起碼大家有個共識 實在太高興
上面仲有人笑我唔係真達粉,我以前都盲撐達哥,盲撐同時,我可以説服到自己。但今次關乎到成個香港既命脈,達哥既表現真係幫唔過。再加上,佢真係要全力穩中共錢的話,請佢去同大陸d乜柒直播平臺簽約。唔好再穩香港錢,唔好再拍香港廣告,廢時眼怨。
姐係達哥=689?
講聲9號休台都得掛
禮拜日係咪都休架啦
意識形態? ?可唔可以解釋下平反64,為64默哀係咩意識形態?
諗係當年雨傘運動既達哥,果然變幻原是永恆
傻啦你睇下上面 佢拍本土廣告成班即刻扯曬旗架啦
拍大陸廣告又唔屌得架啦 你養佢呀?
民智問題
估唔到你為左所謂既共識而當自己係狗 其實你之前講既野根本同我講既冇分別 係我角度 為收入低頭既就係狗 其實大多數人都係狗 我認為冇咩問題 錢係基本需求

尋晚返到屋企
開個重播黎睇
竟然可以一粒字都冇提過
如果達哥由以前開始就堅持唔講政治野嘅
咁我都覺得冇咩特別
唔知佢家下有咩考量啦
但睇住佢改變真係有d心嗡
達哥選擇不表態,唔再提64,自我政治審查
令一班曾經支持佢的心都淡晒
請好好珍惜達哥?熟悉的達哥已經不在啦
達哥有邊樣仲支持到??
以前講到明話 唔會開廣告 開贊助,
結果開左先知賺到豬頭

以前唔會玩大陸game 簡體字,宜家又接受左

全部都係同大陸有關

賺大陸錢換黎既係無哂言論自由。仲要係香港地方

由以前返工會屌老闆 會屌不平事。 到宜家樣樣野講之前都要忌諱呢樣果樣
你閱讀方面又係一流架喎
佢今日屌完,點知佢會唔會收完錢又大讚返,公信力已經冇左,fifa時段都可以唔睇了
未表過態囉
洗唔洗年年表
唔好好似啲支那豬咁 人地日本道左歉都要人年年再道歉
賺緊大陸錢 點講啊
達哥如果係政治冷感既就唔會有64坦克隊呢啲場面
先唔講佢是咪投共
但如果琴晚無講64 一直都無提69 或者關於任何遊行既野
我同意係因為佢大個左要顧慮既野多左
可以因此對達哥失望 但唔代表可以逼佢表態
今次除左反送中之外 亦都支持人權 言論自由 既然係咁點解又要咬死某一個人既表態與否?
達哥而家拍政府廣告, 撐政府好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞