我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
咪撚分化啦,宜家我有話錯佢咩,身為kol 就有責任表態
人係睇餸食飯㗎啦,689/777如果得罪咗米飯班主之後冇咗十卜,唔通連登仔會養佢咩。

如果你係689/777,可能你都會揀錢途,香港好現實。
CHAT ROOM 講占占占BAN人又唔計呀
聽完你咁講 777/689 所做既野都已經合理化晒,除非香港人肯大量捐錢比777/689,如果唔係香港人指責佢地真係冇乜說服力
究竟點解Kol要表態?反正表態任何一方都會比人屌
咪傻啦,公子一樣搵到食,達狗乜job 都接更加唔會搵唔到啦,佢根本就係無骨氣無吉士,睇佢backup 佬單野就知佢係個怕事既人,枉公子仲話佢咩君子劍處理得好,計我話佢根本怕事唔敢搞大佢,宜家終極一戰為左錢居然辜負大眾對你既期望,都唔撚係男人黎既
呢個類比完全垃圾。689/777有直接危害香港利益,達哥有冇?
大眾對你既期望,定連登對你既期望。公子問惡道食,所以達哥就會搵到食習咩邏輯。backup佬達哥係受害人你又blame the victim。
呢個類比完全垃圾。689/777有直接危害香港利益,達哥有冇?
佢地都係搵食 佢唔聽強國講就好似煲呔曾咁監都有得坐? 到時你養佢地?
而且特首有責任維護香港利益,Kol冇
戇鳩 錢邊有人嫌多
達仔幾層樓揸手 仲同你反送中 六四咩
大撚把大陸game搵佢啦
仲有間達魂幫大陸佬洗黑錢
達仔同你班死窮撚講多句都真係晒氣
kol 係咪香港人? 如果kol 身為香港人可以無
咁點解其他香港人會有
用殘體 用老翻 教壞下一代又唔計啦
搵食姐 犯法呀
其實你係咪支持緊我?
想食中資飯就唔好話咩站係百姓果邊啦
食兩家茶禮咁貪心
抵俾人屌
講到得达哥要搵食咁
咁人地伍公子呀個D唔洗GE
再者你唔好咁天真啦
對於強國黎講特首只係扯線公仔黎渣
你地維護利益唔洗成本,達哥要,而且好大
對比之下,達哥的確唔洗維護香港利益。因為只要有成本,就可以經營落去,就可以帶歡樂比香港人,同樣可以維護香港利益
其實達哥真係好好日日免費娛樂班大帝仲要逼人做依啲做個啲 講新聞呢啲只係gimmick黎 唔講咪唔講 唔通為左班友得罪米飯班主
你都天真到將推動送港政策既人同冇危害香港政治環境既人相提並論,點解我唔可以天真
上面果堆扯貓尾咪即係又講緊搵食姐 犯法呀
從來都知道達哥點解咁做,
但係兄弟嬲都係有道理,
只係睇唔慣你去搵咁多理由去合理化達哥而家做緊既沈默
因為由達哥一開台就已經有講緊政治野
一句講晒達哥就係因為錢而變到唔講政治野咪得囉
幫佢地答埋 你養佢啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞