我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
原來達哥個台係講政治為主打機為副
好想睇下6月10號係咪真會繼續洗太平地
係既真係以後唔睇
同睇tvb冇分別
你咁講 打FIFA嗰陣駛乜嘢報新聞

我鍾意睇達哥嘅就係鍾意佢同人哋唔同
達哥打FIFA好撚咩? 如果我淨係睇打機駛乜睇佢?
大佬呀,我係達粉,但我都係一個理智既香港人。如果你要係達哥同香港中間選一個,你自己會點選?支持佢唔代表要盲撐,事情分輕重啦
因為高Ling由始至終都冇表態吖嘛碌柒
你睇踢波班兄弟越黎越少
唔知中間發生咩事喇

以前有KMDD, 黃狗、黎鷹、可樂、思琦、郭大俠
元老既得返迪基亞
佢變左質好耐啦

利申:前達粉
如果佢真係出到聲反六四,佢就真係智商出現問題,根本唔會有咁多巴打支持佢啦理智少少啦巴打
因為入得果個post既人都係睇tvb既垃圾
大家都知達仔供緊樓 唔好逼佢啦

屌佢老母啦 曝光率咁高既佢 連少少野都唔做
淨係識搵錢 佢已經唔係當初既陳浩南啦
雖然buy你
但后你老母
陳近南啊
我覺得樓主有佢既道理,唔支持達哥無可厚非
但唔知有幾多人願意為左64同69影響自己份工未來發展,收入
唔係講緊返少日工搵少日錢,係最wrost可能要放棄自己理想既職業
樓上有啲人講得好啱,有人肯用行動去支持達哥生活先係最正路既方法,唔止達哥,其他實況主/youtuber都係
我會繼續sub達哥個channel
上左位既人自然唔敢講
怕跌返落黎
好多藝人都係咁

敢講既咪無飯開囉

一去不返 無架啦
賺得呢個錢 就係要出賣自己既人格
反正出賣左都大把人睇
到無人睇個陣咪又講下囉

跟住又一班人講咩 達哥返黎喇

講到尾咪又係錢同利益
呀係 記錯左
記得達哥係雨革個期係停台
如果呢期係緊張時期,佢都可以唔做直播

不過算啦,明白達哥好難做,有口難言既
或者年紀大左,唔想再理香港政治野啦
我唔知呀, 我睇開達哥既,
成日都聽到佢打打下機講咩全黨死清光講到口頭蟬咁, 個個又要佢表態,
我仲為佢係啲咩推動香港民主之父之類果啲政治人物,
我真係搞錯晒添
人地唔係靠呢樣野上位賺錢

達哥呢
我覺得佢今晚就會停播了
記得達哥講過 要推翻一切
首先要有最高權力先成事
我等緊達哥做特首
不過仲有2晚直播 咪睇下今晚/聽晚有無野講囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞