我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
仲有人盲撐
花咁多精神時間去反一個打機直播既人
以唔係去反真正影響香港未來個d人
連對付既目標對象都搞唔清

所以話香港無得救唔係無原因

同你地係到消磨時間解悶真係一流
成班智障喺度借政治鳩up
直接盲反啦屌
同意
其實你覺得達哥變左既
你放棄佢 你唔去睇佢既片 你唔去迷佢
呢個係你既自由 唔使搵成堆理由去企圖同化別人
結果搞到自己邏輯謬誤 自己又用錯例子
做紅衛兵以為自己好威?使唔使係將來既CV度寫返句
曾經成功批鬥網絡紅人 - 達哥

盲反仲好過班歪理反達
女人先會不停咁講:你變咗喇!你以前唔係咁架!
共建香港新共產黨!一定要公開歸邊!
公道d講 達仔作為90 00後都有關注既KOL 就算唔表態都好 都可以share多d正確既價值觀比大家 例如叫人關注下 講下d新聞咁
反達一向白痴
由backup佬開始已經係

係要借啲大事 扭曲達哥立場先敢反達
係反就直接反啦 大聲啲

唔反到達哥停台唔會罷休
人地搞娛樂打機
點解一定要講政治
佢同自己啲朋友講又洗咪話你地知都on99
達粉駁唔到開始圍爐講廢話
重撚遊行就有用同03年果次黎打飛機
有遊行無高鐵、有遊行無DQ、有遊行有真普選
係咁撚把炮梁天琦就唔駛坐監、黃台仲就唔駛流亡去德國
遊行呢啲個人自由,我自己都有去
但係我就無好似啲紅衛兵咁逼人表態

陳菊係無出黎選,但佢係高雄執政咁多年
民進黨連高雄都保唔住

柯文哲講親美友中有咩問題
台灣人屌佢唔代表佢呢番言論睇法係錯
唔好以為上PTT跟主流意見就一定岩撚晒
柯文哲係台灣咁多市長中市政中係最好果個
自我審查勁過tvb
用簡體字可以算佢迫住用 講得通
逃犯條例唔表態其實真係都冇咩所謂 屬於個人自由
但到個講新聞時段
連一粒字都唔提下69條例既爭議

真係唔明仲有咩理由幫得落達哥
偷人片搵錢班人都可以撐得真係好撚勁
咁其實我覺得達仔除咗錢都有其他顧慮既 講真你地都識講佢係公眾人物 好有影響力 而正正因為咁當權者一定唔想聽到佢地反對既聲音 最直接既方法係咩? 咪從佢屋企人 好朋友開始囉 當然我覺得係依啲關鍵既時候更加要發聲去表態 不過我都會覺得係情有可原既 而我都相信達仔唔係一個咁膚淺為錢就出賣自己信念既人黎
仲撐佢果啲好明顯呢一兩年先開始睇 所以對佢地黎講咪冇變質
真係有心,我欣賞
最興同一班友互含咖啦d達盲
留意到其實黎黎去去係同一班友低質護航
下,台灣家下係獨立左?連美國都唔敢話台灣係獨立國家
有幾多個國承認左台灣係獨立國家?
台灣係依家只係一個不統也不獨狀態
唔係鳩叫兩句就係獨立或者統一

唔好屈我做達粉,我平時好少睇達哥
我係入黎笑鳩好似你呢咁既人逼人表態十足十啲紅衛兵咁
自我審查 唔講六四 逃犯條例 就已經代表左立場。奶唔奶共我唔知 雖然又賣天貓廣告 教人申請回鄉證
但最少代表一定唔會唔反共先
家下問撚緊你
遊行係咪無柒用呀?
當年23條立法點解唔撚過呀?
你同我講乜鳩之後個D遊行無撚用呀?
屌你老母 你咁撚叻
香港點樣先可以脫離中共呀柒頭?
柯文哲講親美友中無問題? 你咪覺得無問題囉
大把台灣人覺得你同中國友好 咪=出賣台灣囉柒頭
咪屌柒你柯文哲囉醒目仔 所以你柯文哲如果參選前咪要表態對中國係抱咩態度囉 尋日佢都有比人問對六四有咩睇法啦柒頭
呢D咪要柯文哲表態囉 呢D又紅衛兵?
家下咪講緊你隻達狗之前都有提64 雨革
家下對64隻字不提 咪=變質囉 咪比人屌囉
之前又搵食重要 家下又屈紅衛兵呀?
早排睇到呢段,開頭都話d人on9
抗爭既對象都搞唔清

好似屌緊部分連登仔咁
https://youtu.be/vVPz75boZP8
係呀係呀 共產黨今日俾左狗糧你食未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞