我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
你咪笑撚死人啦
近年台灣係咪獨立呢個問題咪字面上睇你點講
有自己軍隊 中共又干涉唔到台灣內政 咁都唔撚叫獨立?
只係差在講唔講出口啫
有下腦既都覺得台灣家下係獨立國家黎啦柒頭
上面幾個回覆講民主 成班人唔理過只係負皮 知咩料啦
而家樓豬都只不過係開個post話呀达哥唔表態就唔撐佢
又唔係吹雞笠佢麻包袋
你又浪費時間攻擊佢做乜呢?
果頭又話达哥同你無親唔駛同你交待
呢頭又真兄弟上身唔俾得人屌达哥

between我從來唔追人打機直播
不過达哥往年有無提過六四,叫自己啲supporters做兄弟呢D
唔駛睇佢都可以響youtube度清楚了解
同六四有發生過呢點一樣,全部都係事實嚟
淨係timeout10分鍾都心淡啦
咪50步笑100步
乜撚野叫講到悶 講呢件事係為左娛樂? 試下當年死嗰個喺你老母 你會唔撚會悼念到悶吖
連登仔成日笑9大陸佬 結果自己做嘅行為同大陸佬冇分別

兩樣嘢咪又係迫人認同你
無養狗,有心了
當年23條唔過係田少同政府傾唔掂數幫手
如果政府夠票,你覺得遊行會有用?
雨傘夠勁啦,有真普選未?
係囉,達哥表左態又會有真普選
達哥講兩句香港獨立,香港又真係獨立左
香港一早就無撚得救,但唔等於我唔反對遊行或者奶共

之前柯文哲夠講兩岸一家親
咪一樣選到市長
韓國瑜夠一副賣台咁既款,依家總統選舉民調咪一樣最高
對64隻字不提、唔表態=奶共,唔係紅衛兵係咩?
十足十啲怨婦咁
你咪繼續屌達哥,最好一日開十個posts
你都幾低賤,唔知咩叫言論自由就收下皮先啦好嘛
咁你有咩高見
比個機會我學下野
如果今日掉返轉係達哥有講69 而笑波子大j伍公子冇講 你班達粉咪又係第一時間走出黎笑人

好心你地咪咁肉酸啦 見到達哥奶共就搬龍門 又話乜乜點解要逼人表態 人人有自由
So?
我都認同唔撐或者撐唔落都係個人選擇,樓主梗係冇問題
但現實就係有班人喺大J 5公子表態之後走去逼人表態
口就話爭取民主,但行為就同紅衛兵冇分別
要屌鳩呢班友弱智唔通我需要同你申請咩
咁啱嗰個人係達哥,咪老屈哂所有人係盲撐,難道我有講錯?

你屌佢唔表態,你覺得佢變咗,你唔睇咪得

就算換著你走去逼任何一個知名人士表態,我都會認為咁嘅行為係唔要得
隨便啦反正你老母任人屌
屌唔知以為你係Donald Trump可以宣佈左台灣獨立入左聯合國、可以參加世衛
有腦都知依家台灣狀態係不統也不獨既狀態啦柒頭
唔會
https://unwire.hk/2014/06/05/tak-gor/people-interview/ppl_interview/
筆者問達哥,有這麼龐大的觀眾群,有沒有想過用來賺錢變做自己的事業?他坦言商業化後就會變質,所以沒有這個想法。

中晒
好高質,講人老母當贏
以己度人又當自己啱左
達哥有奶共既自由 你地唔比佢奶同紅衛兵有咩分別
盲?佢話人地屌佢老母係言論自由喎
喂佢自己講話咩唔會出咗名就變質
自己平時提開六四,三十周年當晚就粒聲唔出不特止
仲有人話chatroom提果班俾佢個admin禁埋言
仲點可能當佢係「任何一個知名人士」看待,都講咗唔好再臭蟲論
正如黑鮑流出閃卡
之後俾人拎返佢閃卡流出前一排D扮純情言論出嚟鞭
咩接受唔到婚前性行為果D
根本係自作自受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞