我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
好撚野呀
上個禮拜有個咁嘅Post又話唔計
咁都唔係逼咁點先叫逼呀?痴撚線
反駁你地就全部係盲撐
你地迫人表態就個題目唔可以代表所有人
咁呢個話題真係可以摺埋
因為點講都一定係你贏
又loop?
我廢事同你講,你自己睇番上面
做乜鳩講左第2個POST
咁你鍾意啦反正達哥一定冇錯架啦
照咁講其實香港人都係奶共 777係香港人 777奶共 所以全部香港人都奶共 你而家係開po逼達哥表態嘅係鬧達哥嘅連登仔 依個po好多都係鬧達哥嘅連登仔 所以佢地都係開po逼達哥表態嘅人
得啦,你地啱晒啦,一反對屈晒做達粉就得
有人出埋個post白紙黑字就呢個唔計
達哥一隻字都唔講就已經話左比你聽佢想點
咁你仲逼人講有咩謂?
成班人係到迫人講但又話唔係迫
黑人問號?????
而家啲人咪就係問點解要一隻字都唔講囉當新聞講下都得呱,好似以前咁默哀都得呱
而家都未收番已經要自我審查?
無屈過你係達粉 你自己搶住認做咩 真係達哥兄弟嘅依個時候更加應該屌醒達哥 令到佢有番些少文人風骨 而唔係幫佢洗地
有幾多人可以工都唔要去表態
用聖人標準去要求人
自己就是撚旦
今次成個child登出過黎派傳單一百人都唔知有冇
明明上個星期至少有一條友係有意圖逼人表態
而家就當冇事發生仲話冇人逼過

唔怪得64冇死過人啦
人地叫你唔好用一個post代表呢到全部人呀屌你老母
唔好spinoff啦
但你尊重達哥唔講就一定係盲撐/達粉
呢d十幾把尺既「討論」我真係搞唔掂
成日問呢個表左態 呢個表左態未
又問有冇人乜有冇人物
你自己廢架?
而家我係貼埋個post證明俾你睇係有人逼
唔係好似你咁講話冇人想逼/去逼/真係去逼呀明唔明呀?

講完又話唔代表你仲要問候人老母,食屎啦
咁我出去開個po話無人逼達哥咁得啦掛
咁最簡單
唔該你張大對眼望下個post有幾多正皮,呢個又有幾多
呢個差距已經睇得出啦
你叫連仔del咗個post我咪當冇發生過囉
仲話唔係連衛兵
支持通過既唔去聲討
聲討個冇表態既
支持唔表態:盲撐,達粉
支持表態:唔係想表態,係想達哥講下>搵到迫人表態言論>個別例子嚟啫,唔係個個都咁

唔好阻兄弟發達得唔得丫

达哥都係順勢而行

打機搵錢求打個和
尊重達哥啦 達哥係人 唔係神 一樣要食飯養家 一樣會為錢放棄原則
漏左要比較埋正負評,對自己有利先算數
唔表態咪即係表左態囉

畫公仔唔洗畫出腸

生活緊要

風骨值幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞