我係達粉,我希望呢一刻,大家都可以理智d

1001 回覆
2036 Like 321 Dislike
樓主唔鍾意咪撚睇囉
我地仲有大把兄弟
真心好失望
之前watchdog2佢都有去揾張8964 poster
尋晚提都唔提
哦,係呀,恭喜恭喜
以前會敢講64坦克隊進城地安門 鄧小平落左order. 又全國x頭犯有雞姦死罪 電腦大爆炸
指住個焦土
其實最緊要嘅關頭你縮 最重要嘅時刻你唔撐 已經知咩事啦 心照
為咗賺錢而放棄嘅原則 未來 朋友同支持者 唔好後悔 大家會記得
我非常明白佢有難處,我都唔會逼佢好似以前講反共說話,但至少都提及一下六四或者講一講六九重要性,好多00后都受佢影響,但佢選擇不言不語
曲線反達
個chatroom已經係充斥00後啦 講64會比佢地 話係on9先會理
真達粉表示失望
你地話達哥唔表態都得

但係佢連chatroom 講相關既野 一講即 ban
咁樣對chatroom d 兄弟

做野手法都越黎越似中共

敏感詞一律唔比講
變咩質 一陣成班狗衝出黎咬你
你養佢呀?
同校園欺凌一樣,迫人歸邊企
惡過共狗,同紅軍無分別,逼人表態。
唔好攪咁多野囉
你咁樣都係達粉?
你果個post純粹係之前好多人讚達哥,跟住又出埋一份呃正評
佢明撐六四就話啫 到時大把人unfollow佢 我都會
依加唔表態就係鬼係紅底 搞分化呀?
同d支那盲粉有咩分别
惡撚到呢口講最憎支那又做埋d支那行為
無謂難為佢啦
如何你同尋日維園班人講
你黎呢度既話,以後就唔駛返工
肯定一半以上既人唔會出席
其實好撚簡單
如果達哥當初係對政治隻字不提 我諗今日都唔會有人屌鳩佢 當然有冇今日嘅成就就不得而知

你今日俾人屌係因為 你當日選擇咗企出嚟 紅咗之後就笠水 我好撚憎杜汶澤 但起碼杜狗食得鹹魚抵得渴 反共就反到尾 唔係好似達哥咁撚肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞