談談大隻佬奶粉

1001 回覆
196 Like 26 Dislike
我覺得增肌好過增肥
正路係gym 夾粉

不過打波,踢波呢啲都啱用,幫助佢地快啲recover
多謝巴打
gym左1年,半年前開始飲
佢都應該操得幾甘
屌 包myprotein 掉撚左個袋 入晒落密封樽度
唔知過左期未
點撚算
最直接係睇你會唔會屙,同有無屙蛋白尿,試但中一樣,你就基本超
一至五要番工無時間做 gym , 得番六日先有時間做,咁樣應該幾時飲 whey? 我依家照係日日飲兩匙
你可以試下
1,胸 3-4 個動作 10-12 4set
2,背 3-4 個動作 10-12 4set
3,rest
4,shoulder 3-4 個動作 10-12 4set
5,手臂 。二頭,三頭各兩個動作 10~12reps
6,legs 3-4 個動作 10-12 4set
7,reat
唔自貼都夠膽開post 教人
文字描述

後頸?定斜方肌?
咁樣計番一日係咪45分鐘都做得完
試下飲 無肚屙就OK
我就係學校做完gym沖個涼執好晒野先飲
應該都係gym後半個鐘咁上下
做完gym飲正好多,順便食多個tea
飲得好似幾多,都係個句,食得夠就無使飲 無謂哂錢
如果想操水增重有無邊隻gainer推薦
齋飲唔操既話會淨係去曬個肚, 手腳瘦但係有肚腩, 成個非洲兒童咁
175cm 76kg

BP 5RM 80kg
DL 5RM 80kg
LP 6RM 280kg

我諗都算OK 掛
有圖=說服力
減肥增肌邊隻好 主要都係減晒脂先開始增肌
平時食食得幾多 protein 所以先諗住飲 whey 補番數

巴打意思姐係等到六日做 gym 先飲,平時唔洗?
依家 180/148 lb 左右,但係d fd 成日話我成條柴咁,想操大隻d
beginner 都算差唔多,一開始做啱個form 同個feel 對之後成長會好啲
扒船係肌耐力 唔好搞錯喎🤔除非強度夠 當你本身瘦底 當初因爲扒船都小小強度而大隻左 但當你適應左個個就唔夠肌肉撕裂而變大隻
係頸中嗰般,斜方係好似係接近膊頭水平嗰舊?
想減脂先,你可以試下iso 不過我覺得幾貴下 可以加埋買bcaa ,之後就入帶氧嘅世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞