談談大隻佬奶粉

1001 回覆
196 Like 26 Dislike
聽日開始加落去

只好用康文署d機 但無左複合動作既效果
isolate左落腳度
squat 係屬於高風險少少嘅動作,但係回報極高,性價比好高

如果驚整親,可以輕少少,做啱個form 同個feel,再做重

安全唯上
做legs press

大大力屌落部機度 又安全,不過無squat 都好
有無人試過淨飲唔操會點?
訓先,聽朝再交流下
肥底係咪唔洗奶粉
試過,會肚屙,屙爛屎,屙返出嚟,屙尿好多泡

咪撚試,好傷下
唔該曬你巴打 辛苦曬分享咁多經驗同知識

希望快d沖破平台期
如果純粹想增肥飲唔飲得
定係會對身體唔好
有罐增塝粉之前飲飲下冇飲放左年幾仲可唔可以飲?
係操完飲定操前
唔洗講咁多,呢d野只係幫助
味道先係最重要
我飲緊gold standard 100% double rich chocolate味,已經用300ml左右水沖,仲係覺得有d淡
巴打有冇其他牌子好味推介?
我用開奶黎沖 味道好正
唔係話飲得多creatine會甩頭髮既咩?
主要係做腳會刺激你既testosterone分泌比做上身既分泌會多四倍(好似係)而呢種男性激素有助肌肉合成,所以一定要做腳
但副作用係...性慾高漲 做完腳真係好難頂
Squat係有風險,但真係回報高
所以無friend一齊做或者無pt教路,最好用smith machine開始先,做岩個form先再由一枝吉barbell咁樣加重上去做barbell squat
最好搵個friend係側邊睇住,真係出事都即刻有人幫
搵日試下
其實gainer唔一定小d protein. 見過成gainer one serving 有成60g protein
Btw,容易爆瘡既話千其唔好飲protein,食多兩舊雞胸算
好似有source 講過做squat ge testosterone 升幾倍 只係做緊戈陣既十令分鐘 之後就會去返正常 所以對增肌誤果冇講到咁大
https://labdoor.com/rankings/protein

點睇呢個網d粉既ranking
依家飲緊nature’s best

其實呢d粉用蓋思寶沖有無問題
覺得有操都應該三餐食蛋白質
飲粉會生暗瘡 真定假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞