談談大隻佬奶粉

1001 回覆
196 Like 26 Dislike
好多謝其他巴打幫手答

忙到潛咗水
同意

成日見啲堅持飲 ISO , 但平時食野又唔走油走糖
話事話gainer夜晚操完飲會唔會太鳩 廢事買多隻whey

真係好q煩 一日有500-1000卡靠gainer提供,2000-2500卡係正餐到拎到

究竟我食多7碗飯好,定飲gainer好
whey 買邊個牌子好
新手睇唒post 都唔知邊隻好
用滾水
請問師兄

新手做gym 一星期操四日

如果想係serious mass/ true mass度揀一隻
師兄會推薦邊隻

補充:171 52-53kg
次次飲完唔知點解會肚脹脹地
用凍水洗 , 2-3個月換一次杯
我會話大路野之中 , bsn 同 muscletech 係最搵笨
飲左年幾on 肌肉同暗瘡成正比咁上升
點解muscletech係搵笨
買5 磅有2 磅係溝埋啲無謂野 ,

另外有啲版本1 serving 有 30g protein , 有無師兄可以答我咩情況下可以2 個鐘之內吸收到 30g protein , 我真係唔識

買左呢隻
唔想做人了
有無巴打有興趣on gold standard whey 5 lbs 石板街味 飲左5次左右 因為轉左第二隻牌子 宜家賣$150 希望有師兄收留
又唔係 , 咁多隻 muscletech 得 whey gold 係好野 , 咁識揀
啱啱開左包 10磅 , 點解唔飲 ?
大唔大隻?
你咁樣兩溝係多餘 , 20g + 24g , 最後吸收得 10g , 34g 痾番出黎
回樓上,補充左height, body fat%
中等身型唔偏肥或瘦,線條唔太現,特別肚腩位,一般人要特別留意手臂位,見到firm先會覺得你有做開gym
屙又唔會太過爛屎,係尿黃多泡
始終上班族冇咁多時間prepare natural 野 係只有supplement 選擇底下,點配合先最有效?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞