談談大隻佬奶粉

1001 回覆
196 Like 26 Dislike
搵筷子撩下個桶,個殼可能喺桶底
我岩先google左whey protein嘅飲用次數
A : 起身一劑,尖前後各一,訓前一劑
B:尖前後各一
C:淨尖後
尋晚sales:餐與餐之間各一,有尖就尖後一劑
樽身label :use between major meals and before and after exercise

應該跟邊個先岩
樽身寫嘅會唔會係for返外國人
想問下呢隻係唔係iso 黎

唔算 , 但純度已經好過好多自稱 iso嘅粉
肌酸係咪會對運動時回復體力有幫助
係咪1 scoop 30g 有24g protein?
Allmax / BSN, 前者少糖D, 後者上磅快D, 2者圴易入口
not 100% iso, 有 whey concentrate 成份, 不過都足料啦
但佢下面又寫住iso 既

咁巴打們有咩iso 推介
BPI 囉 , 不過如果你平時飲食都食得唔清 , 專登買 ISO 飲係多鳩餘囉
睪固酮一日谷兩 round ? 後生嘅可能都得 , 有機會令早上果 round 白做
我見iherb casein 幾貴下,ON 個隻hkd 300 得26 servings
點解會影響到朝早嗰round
我今日先朝早爬山 下晝做尖 黃昏拉槓
地盤佬一日都做足8個鐘,問題你做gym 為乜
而家隻隻都有bcaa,飲4次會唔會過份啲
飲咁多次
點睇nitro tech ripped?
聽聞睇咸濕嘢(唔打)谷幾日 升到睪固酮去到極限 呢幾日keep住做尖
因為睪固酮增加
所以肌肉強度同埋個quality會大幅增加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞