談談大隻佬奶粉

1001 回覆
196 Like 26 Dislike
今日試左on朱古力溝盒全脂奶,好飲到仆街
溝水真係好淡
只可以飲vegan whey
好少gainer係無
好似好小地方有mutant mass買
想問有無人食過bioX gainer
覺得呢個牌子點?
想問係屋企舉完鐵 飲WHEY 3個月 每日1 scoop
好似冇乜反應, 冇脹大, 但有結實左

如果轉飲gainer會唔會好d?
定係會唔會係操唔夠?
溝水真係好淡

都話架啦 500ml奶+一殻粉
最正係Casein 粉,唔知點解陣朱古力味會濃啲
溝奶飲好撚肥咁
溝水真係好淡

溝奶飲好撚肥咁

脫脂奶 33kcal 100ml
1 scoop protein 120ml (好似係)
加埋先285 kcal 咋喎
溝水真係好淡

溝奶飲好撚肥咁

脫脂奶 33kcal 100ml
1 scoop protein 120kcal (好似係)
加埋先285 kcal 咋喎
巴打 咁我唔飲得奶既可以點做?
只可以靠食?
只係牛奶唔飲得
你想要生脂肪 ?
唔係全脂鮮奶好d?
屋仔裝個d脫脂奶好似唔係純牛奶黎
肥底怕食多左
On 100% Whey Golden Standard
上環BC 5lb 370 10lb 680
溝豆漿同鈣思寶都好正
有冇咩味既whey冇咁濃味?
依家飲1 scoop 雲尼拿味iso whey + 500ml水, 甜到想嘔, 再溝多啲水又驚飲唔落
本身塊面白香滑滑,飲完爆到仆街成塊面花晒,次後食a酸先好返 但我啲frd完全無問題 真係睇人
有無師兄解答到?
巴打們知唔知邊到買 casein 平
Iherb ON 隻casein 2lbs 要300hkd
iso whey溝麥皮粉
A酸咩黎 要睇醫生先有?
求救
唔操飲會有咩問題
操唔夠飲會有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞