談談大隻佬奶粉

1001 回覆
196 Like 26 Dislike
True mass同xtreme gainer點揀好
想增加臉部脂肪,飲quick mass定純蛋白粉?
本身瘦底 想問飲Gainer谷肥會唔會變淨係肥係某一部份? 淨係肥臉肥肚就仆街
平時都有跑步習慣 飲緊果時係咪唔應該跑?
咁多位巴打,我聽晚再一一覆哂你地,其他有經驗嘅巴打,都可以一齊討論

最近太忙
飲開必買10磅
會成身肥如果吸收得好 跑步有機會消脂消肌 所以你諗清楚目標 係上磅定點
朋友食開quick mass , true mass無料到佢話
Gainer 食補充你食唔足既卡路里同營養 我suggest都飲 但粉量唔洗同workout day一樣 因為你操完 muscle 都係到修補緊 所以休息日都要有卡路里同protein 去做修補
可能同乳糖有關 你最好google 下
我一個星期操3-4日
都係夜晚操
想問下係唔係操完飲?
平時唔操飲唔飲?
175cm,53kg
點樣飲係最好,同飲邊隻?
求指教
不能同意更多, 恆心,紀錄,飲食,操得應,安全訓練,睡眠
2款我都食過都係麻麻地
可能同我唔夾啦
十磅幾錢
上iherbs 買左啲protein bar
12/碌
一碌有20g

壞處係 fat都幾多下
上環嗰間做緊$370

呢隻算唔算多
760定740
quickmass都冇料到 我靠佢重左好多喎
飲開呢隻貪佢夠齋
極瘦 特別係core位 心口瘦到見肋骨 個身薄到紙咁

因為我岩岩起步,想遲d 有少少成果先去gym 想問如果我淨係每日做100下掌上壓(10 set), 飲奶粉會唔會加速個成效?

利申:最盡做到17,8下pushup
有樣野想問下
想增重係要食超個tdee
如果只係增肌洗唔洗?
同埋食超左tdee,身體理論上係生肉定脂肪定both?
請教各位, 買邊隻whey protein 好?

1. myprotein 2.5KG $330 (因半價)
2. ON gold chocoloate 2.5KG $390 空運幾日就到

邊個效果好D?

已知 myprotein 只是 MILK protein Concentrate

ON 用 protein isolate
重左幾多
10磅
原味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞