[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
咩係1000club

每日食carb總和
咩係1000club

total main lift weight
買左DYMATIZE ELITE MASS GAINER無比SCOOP既喂
係咁了D粉都搵唔到

笑撚咗
買左DYMATIZE ELITE MASS GAINER無比SCOOP既喂
係咁了D粉都搵唔到

笑撚咗

用長木筷子啦

巴打 只係單想減肥?
我尼幾個月減左十幾磅 每日lunch 跑步 加食麥皮⋯keep 左半年 其實效果3個月已經見到

減加操大隻 之前減過 好快又打回原形

食清d,可以朝早同gym後飲whey protein

有無圖or 樣睇下 我google 完都太明 係唔係姐係蛋白質奶粉

係蛋白質奶粉
有無巴打飲過king whey 想試下
有冇仁愛巴打 可以俾我跟操 我4個半月由100kg 減到82kg 但個肥仔波仲係到 操極都唔走 我應該唔識操 冇咩plan 果日去到睇心情做咩機

4個月減18k 已經好大進步啦
有冇仁愛巴打 可以俾我跟操 我4個半月由100kg 減到82kg 但個肥仔波仲係到 操極都唔走 我應該唔識操 冇咩plan 果日去到睇心情做咩機

4個月減18k 已經好大進步啦

如果新手操起直頭癲
有無新人想join屯門仁愛堂?我舊人
1舊2新可以平玩,約$170一個月

唉好撚灰,唔知沙田p遲啲會變成點
話就話join咗all club,但係從未去過沙田以外嘅p

沙田p其實發生咩事

好似係三層變兩層

以前去開沙田旺角荃灣
估唔到沙田頂唔順
有無巴打一齊join三人優惠

唔駛夾喇
我問左個fd 個sales 佢夠數
你有無興趣?

我上面有問
你地有性趣?
我本身舊會員

我都有性趣

點先有呢個優惠? 有興趣
其實點去定做幾kg幾多下咁

一組一組咁做
我就25秒內瘋狂做,然後抖25秒,不斷重複
最重要做得岩

一組一組咁做
最重要做得岩

咁個重量點計

一組一組咁做
最重要做得岩

咁個重量點計

一開始既重量俾自己做到6-7下

正常應該係
每組做8至12下
每個動作3至4組
個重量係做完8至12下後無力再舉多一下

一組一組咁做
最重要做得岩

咁個重量點計

姐係幾多kg隨心

一組一組咁做
最重要做得岩

你收撚皮啦
想問如果兩邊胸 一邊大一邊細 點搞?

平時用機推胸?

咁個重量點計

姐係幾多kg隨心

每個人舉到kg都唔同

一組一組咁做
最重要做得岩

你收撚皮啦

我講錯左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞