[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
點睇呢隻 操左兩星期
咁多位巴打有冇P記平plan可以帶埋小弟入

食tren 一日操半粒鐘都大隻過佢

咪撚玩啦食tren

識食 supplement 做得少大黎快 操半年有成績 最啱懶撚

我唔知你真定假,你老母叫人食tren,tren係類固醇黎,點撚樣食,乜尻野野supplement,每兩日抽一ml油滴落口呀?

咪撚玩啦食tren

識食 supplement 做得少大黎快 操半年有成績 最啱懶撚

我唔知你真定假,你老母叫人食tren,tren係類固醇黎,點撚樣食,乜尻野野supplement,每兩日抽一ml油滴落口呀?

Tren tab掛
不過都未聽過日會食
又係咩都唔識扮有料
屯門仁仔招2新人join平plan,1年plan,每個月約$17x

連登巴想增加自信,強健體魄,唔好等啦,差你一個!

呢度好多師兄都好俾力,練得好勁架!

推推推

Tren tab掛
不過都未聽過日會食
又係咩都唔識扮有料

根本無人會食,玩尻自己個肝,呢度d人真係痴尻線
有無師兄有椎間盤突出問題?有無咩動作唔做得?
隔離6舊腹肌個post好笑到痴線

開post果個本身就係一個笑話 仲有咁多人當佢神咁拜仲好笑

寒背做push up

我真心唔明,洗唔洗專燈開post去練abs
個個人都有架啦

仲有個mk仔自拍,笑到我。
瘦撚show 腹肌
呢度有無師兄係玩MMC?
點睇呢隻 操左兩星期

依期有罐Nitro-Tech隻基本版
姐係Whey Iso
Ripped版係專注fat burn
係比mass gain後bulk down用
與基本版相比之下係冇左creatine
好處後唔會有水腫
如body fat係burn到low的話可以方便顯示出肌肉既條紋 而唔係一味得個脹字
唔好處係做健身時冇左creatine嗰種既發力

好柒多人
點睇呢隻 操左兩星期

姐係Whey Iso
好處後唔會有水腫
如body fat係burn到low的話可以方便顯示出肌肉既條紋 而唔係一味得個脹字

Bulk down...
點睇呢隻 操左兩星期

姐係Whey Iso
好處後唔會有水腫

Creatine邊有咁誇張
唔講以為你啪緊細星

好柒多人

好7多人有定P記個場好7多人
我而家72.4kg 19%體脂比
想買奶粉操下 巴打有冇咩牌子介紹
洗唔洗買埋增磅😑

瘦撚show 腹肌

Abs on skinny guy don't count
同肥婆波一樣唔撚計架

瘦撚show 腹肌

Abs on skinny guy don't count
同肥婆波一樣唔撚計架

有冇link
btw病左三日冇去操
屯門仁仔招2新人join平plan,1年plan,每個月約$17x

連登巴想增加自信,強健體魄,唔好等啦,差你一個!

呢度好多師兄都好俾力,練得好勁架!

推推推

一推再推
點睇呢隻 操左兩星期

姐係Whey Iso
好處後唔會有水腫

唔講以為你啪緊細星

我178 73KG 體脂應該幾高下
應該飲邊隻好
呢兩隻又有咩分別
有無爸打教教,點先知道背胸肌肉正在平衡發展?
(除視測呢個方法外)
有冇巴打知p記all club 續約最平咩價?
唔想續完dum春

新手一問,Fitness first又要幾多錢左右?
點睇呢隻 操左兩星期

姐係Whey Iso
好處後唔會有水腫

唔講以為你啪緊細星

我178 73KG 體脂應該幾高下
應該飲邊隻好
呢兩隻又有咩分別

Nitro-Tech Power係曾testosterone睪固酮
特別加上左Boron同Fenugreek
有人講話食Boron對身體唔好
我自己食過Boron都覺得ok
係明顯皮膚差
估計係因為佢係減低身體既cortisol對testosterone個比例
所皮膚個本身質素較差既朋友要小心

至於話邊隻好d
好睇個人個end goal
同自己其他飲食

如果覺得本身身形大致上滿意只係想減走多餘脂肪的話 揀Ripped
如果繼續主攻增加肌肉同埋操嗰陣時要勁
就揀普通版
如果覺得就算有足夠的休息但係揀嗰陣時都比起之前冇衝勁 用埋pre-work都唔係太過得的話 揀Power
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞