[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
咁多位巴打點睇aasfp個高級私人體適能教練證書課程
收費成8千5
反觀中國體總個器械健體導師證書先3千6
有冇巴打讀過可以比下意見邊個好

諗住學操野定拎個認證?

小弟都有興趣
邊個係操嘢邊係認證?
咁多位巴打點睇aasfp個高級私人體適能教練證書課程
收費成8千5
反觀中國體總個器械健體導師證書先3千6
有冇巴打讀過可以比下意見邊個好

諗住學操野定拎個認證?

想學多d野先
認證邊面好似支體總果個認受高d 政府認可
想問有高低膊同圓肩問題,係咪靜操背同膊,停一停操胸?
練2頭 第2個二頭動作第2組第4-5下已經無力上唔到
係咪應該用返能夠完成全SET既重量黎做
定做到無力就用輕D既重量完成剩低既次數
有無巴打係做緊freelance PT?
有幾個問題
1.掌上壓有冇幫助
2.係咪等肌肉唔再酸痛再練個隻肌肉先係最好
3.運動後食烚蛋既蛋白同飲個啲蛋白奶粉,除咗吸收快慢仲有咩分別?
唔該

今日join 左physical $182蚊 30個月⋯
有無巴打今個禮拜一齊去做?我想join

而家仲有冇, 洗唔洗3人同行?
同埋係咪WALK IN報名就OK?

4963 30個月揮手區

$182 30個月?
whey黎講myprotein抵定on抵?

myprotein做緊5kg $750
on就大家都知價錢

on就大家都知價錢

Myprotein有promo code仲平過呢個價 成日有

on就大家都知價錢

Myprotein有promo code仲平過呢個價 成日有

最平做過5色尾 6百頭都抵
想問下 點樣拉筋先令自己拉背輻度大d
因為我發覺 我每次 row 都唔夠我班frd拉得後
就算拉最輕都係 輻度細過其他人

而另外做頸後既動作都係
Eg 深蹲 ,頸後shoulder bar press ,頸後 lay put down
都係辛苦過人

但我唔知咩拉筋動作先幫到我
求助

而另外做頸後既動作都係
Eg 深蹲 ,頸後shoulder bar press ,頸後 lay put down
都係辛苦過人

求助

有錯字 勿屌

而另外做頸後既動作都係
都係辛苦過人

求助

https://youtu.be/dNOMmQARQTQ
有冇瘦底巴分享你地幾耐時間由幾重上幾重

我做左3個月。由67上到70kg
有冇瘦底巴分享你地幾耐時間由幾重上幾重

我做左3個月。由67上到70kg

67都叫瘦底

$182 30個月?

Yay
有相熟sales pm me

而另外做頸後既動作都係
都係辛苦過人

求助

唔好格硬黎 格硬黎遲早肩頭出事
就咁睇字可能係本身肩頭關節唔夠靈活

$182 30個月?

Yay

$182 玩到30個月定每個月$182 要簽30個月 好驚get錯左,係咪要新會員先得?之前join過得唔得

$182 30個月?

Yay

$182 玩到30個月定每個月$182 要簽30個月 好驚get錯左,係咪要新會員先得?之前join過得唔得

好問題
有冇師兄解答 推胸 胸仲有力三頭無力 推唔上去
三頭經常練完都無乜feel

Yay

好問題

呢種問題真係亞洲人先問得出

$182 30個月?

Yay

Physical比你
iherb買超過hkd 470.07就免運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞