[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
垃圾新手想問deadlift上餅有無咩技巧 我好撚傻仔咁慢慢攝下扭下咁入去

tks

唔明咁做有咩用
新手中新手
有冇仁愛巴打見過有個呀叔孭住個藍色thomas書包 然後拎餅玩機全部都用個膠袋包住

見到,好過癮
上次見到有個後生仔做scared cat deadlift重正
垃圾新手想問deadlift上餅有無咩技巧 我好撚傻仔咁慢慢攝下扭下咁入去

tks

唔明咁做有咩用
新手中新手

應該係攝到一半卡住左攝唔到入去
發覺p記既人質素超級差.同fitness first差超遠
基本上十個8個都唔會放返啞鈴 用返D餅唔會擺返原位
fitness first大部份既人會有手尾 見過有人攞左條bar玩standing t bar row 夠膽死用完可以照放返係度 完全唔執
發覺p記既人質素超級差.同fitness first差超遠
基本上十個8個都唔會放返啞鈴 用返D餅唔會擺返原位
fitness first大部份既人會有手尾 見過有人攞左條bar玩standing t bar row 夠膽死用完可以照放返係度 完全唔執

價錢爭4倍
將就下啦
仲平過康文
每次食完preworkout c4 隻耳都會紅哂同好痕 想問係咪正常?
有冇仁愛巴打見過有個呀叔孭住個藍色thomas書包 然後拎餅玩機全部都用個膠袋包住

見到,好過癮
上次見到有個後生仔做scared cat deadlift重正

見過一次
好奇想問下c記啲舊舖而家點?

tks

唔明咁做有咩用
新手中新手

反而想知放晌地下既槓拎點拆餅
都係新手

張圖已經表達曬裝餅同拆餅

唔明咁做有咩用
新手中新手

都係新手

或者咁會唔會清楚D

唔明咁做有咩用
新手中新手

都係新手

或者咁會唔會清楚D

明啦
搵塊餅墊住易啲加減重量
如果想減肥
熱身 10 min
gym 1hours
帶氧 30~ min
咁ok 唔ok?
另外 肥仔飲蛋白質奶粉 係唔係 無撚用?

巴打 只係單想減肥?
我尼幾個月減左十幾磅 每日lunch 跑步 加食麥皮⋯keep 左半年 其實效果3個月已經見到

減加操大隻 之前減過 好快又打回原形

食清d,可以朝早同gym後飲whey protein
冬天唔建議修身,修完無得騷不如上磅算啦
唉好撚灰,唔知沙田p遲啲會變成點
話就話join咗all club,但係從未去過沙田以外嘅p
康文留個名先

沙田p其實發生咩事

巴打 只係單想減肥?
我尼幾個月減左十幾磅 每日lunch 跑步 加食麥皮⋯keep 左半年 其實效果3個月已經見到

減加操大隻 之前減過 好快又打回原形

食清d,可以朝早同gym後飲whey protein

有無圖or 樣睇下 我google 完都太明 係唔係姐係蛋白質奶粉

沙田p其實發生咩事

好似係三層變兩層
有無巴打解答我
條腰拉傷左
有無方法操
幾年前暑假做冷氣學徒 拉到
長期發力就赤赤痛
之前睇過鐵打無用
買左DYMATIZE ELITE MASS GAINER無比SCOOP既喂
係咁了D粉都搵唔到
買左DYMATIZE ELITE MASS GAINER無比SCOOP既喂
係咁了D粉都搵唔到

一定有,耐心搵
係咁了D粉都搵唔到

一定有,耐心搵

又唔可以隊隻手去撩
咩係1000club
係咁了D粉都搵唔到

一定有,耐心搵

又唔可以隊隻手去撩

用膠袋笠手摷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞