[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
仁愛甘師兄係咪著muscle pro,個頭髮好似栗田個個個個
仁愛甘師兄係咪著muscle pro,個頭髮好似栗田個個個個

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010376807206

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010376807206

呢個陳家駿黎

呢個陳家駿黎

見親著猩猩衫既都好大隻
沙p更衣室好撚細,3樓廁所都無晒

沙P都細

沙P都細

遲d成層做尖cut左,沙田到時就變到好撚細 佢而家更衣室個locker係以前一半

呢個陳家駿黎

咦我每次去都見到佢
咁甘師兄咩樣

沙P都細

遲d成層做尖cut左,沙田到時就變到好撚細 佢而家更衣室個locker係以前一半

更衣室仲要有成班呀伯係到吹賓周

佢宜家有買1送2優惠 只不過將一人價錢拆開三條友夾

有冇巴打想夾

頭先問左我fd 個fd (sales )
佢話佢仲有少量餘額 如果聽日簽 就可以做果個價

我本身都準備簽20個月 210左右一個月
但另外兩個客放左個sales飛機搞到我冇得簽

我聽佢講仲有位
巴打有興趣可以同我夾 (雖然我唔急住續約 仲有成年 但個價真係屌得過 )
上個post見有人問點沖whey黎飲
其實點解唔好用熱水沖黎飲?

蛋白質會變性

蛋白質會變性

你係巴定絲

蛋白質會變性

你係巴定絲

小妹係巴

蛋白質會變性

巴打係咪長期食生雞蛋 生肉
蛋白質受高熱係會denature 即係改變amino acid鏈既形狀 極少情況下先會破壞aa本身
Whey落到肚都係要拆到aa 所以就算受熱都唔會影響佢既功效(或者極少影響)
所謂蛋白質受熱會變到無效 係講緊enzyme或者某啲hormone等等要特定形狀先發揮到作用既蛋白質
所以如果你隻whey(例如BioX既whey)入面有某種enzyme 咁就最好唔好加熱

巴打沙田做開? 星期六會唔會做?
想問下有冇辦法係屋企練胸同背?
淨係得啞鈴
定係都要落返GYM ROOM做?

起碼都要買張 bench

pull up bar
想問下多唔多ching去到1000 club?
呢個係目標,而家努力緊
呢個係目標,而家努力緊

期望今年內得
蛋白質受高熱係會denature 即係改變amino acid鏈既形狀 極少情況下先會破壞aa本身
Whey落到肚都係要拆到aa 所以就算受熱都唔會影響佢既功效(或者極少影響)
所謂蛋白質受熱會變到無效 係講緊enzyme或者某啲hormone等等要特定形狀先發揮到作用既蛋白質
所以如果你隻whey(例如BioX既whey)入面有某種enzyme 咁就最好唔好加熱

受教了

巴打沙田做開? 星期六會唔會做?

不了,之後應該唔去p記住,去第度操
呢個係目標,而家努力緊

期望今年內得

呢個係目標,而家努力緊

輕鬆

沙P都細

更衣室仲要有成班呀伯係到吹賓周

做free weight嘅區無左?
咁join黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞