[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

有冇人飲過呢隻?
想muscle lean啲係咪唔應該飲粉?
想減肥增肌但唔想啲肌肉太大舊

Read左label 呢隻無咩filler, 幾好

巴打你幫襯邊間買呢隻

Redwood

巴打你幫襯邊間買呢隻

Redwood

Smartsupplement 如果有promote code會平少少
😏
如果就咁游水蛙式練唔練到線條?
遊30分鐘夠唔夠?中途透小小氣得唔得
170 54 kg 瘦底小小肚腩

巴打你幫襯邊間買呢隻

Redwood

Smartsupplement 如果有promote code會平少少

Redwood未折仲平過SmartSup
本來諗住plan做一星期由操一次腳變操兩次腳 點知操完個禮拜第一次 三日後啲酸痛先出黎

Redwood

買之前睇下有無code 貨比兩家
如果就咁游水蛙式練唔練到線條?
遊30分鐘夠唔夠?中途透小小氣得唔得
170 54 kg 瘦底小小肚腩

想請教BP bar path其實係1)下胸位上落 定係2)落下胸,推就係頸至上胸
[quote]有幾個問題
1.掌上壓有冇幫助
2.係咪等肌肉唔再酸痛再練個隻肌肉先係最好
3.運動後食烚蛋既蛋白同飲個啲蛋白奶粉,除咗吸收快慢仲有咩分別?
唔該
本來諗住plan做一星期由操一次腳變操兩次腳 點知操完個禮拜第一次 三日後啲酸痛先出黎

點解會咁遲?正常唔係第二日就有咩?
1.掌上壓有冇幫助
3.運動後食烚蛋既蛋白同飲個啲蛋白奶粉,除咗吸收快慢仲有咩分別?
唔該

1. 掌上壓我覺得幾好
2. 唔知
3. 奶粉除左蛋白質之外仲有其他成份有助肌肉
1.掌上壓有冇幫助
唔該

1. 掌上壓我覺得幾好
2. 唔知

同埋奶粉都有分好多種
有增磅,有protein
想請教BP bar path其實係1)下胸位上落 定係2)落下胸,推就係頸至上胸

2, 因為用leg drive
https://youtu.be/4_69vc49_-A
1.掌上壓有冇幫助
唔該

1. 掌上壓我覺得幾好
2. 唔知

同埋奶粉都有分好多種
有增磅,有protein

唔該

2, 因為用leg drive
https://youtu.be/4_69vc49_-A

tks

買之前睇下有無code 貨比兩家

打手仲打我跨張過我以前打myprotein咁

有冇人飲過呢隻?

唔該巴打

咁呢隻呢?
唔好意思 咩都唔識想問下
屋企有呢兩包粉 好迷惘飲唔飲好
淨係想for recovery, 唔想weight gain/bulking

有冇人飲過呢隻?

唔該巴打

咁呢隻呢?
淨係想for recovery, 唔想weight gain/bulking

無乜特別 可以照飲
計下卡路里就唔會gain/loss

唔該巴打

咁呢隻呢?

無乜特別 可以照飲

呢隻得閒咪飲,咩類型既whey同caesin都有d 唔錯

唔該巴打

咁呢隻呢?

無乜特別 可以照飲

有免費粉都唔飲正戇鳩

無乜特別 可以照飲

有免費粉都唔飲正戇鳩

唔該兩位巴打
因為玩開嘅運動啲人肌肉勁 但睇落都係瘦/輕磅
奶粉比我嘅印象都係操大隻先飲 所以先猶豫
淨係training後飲應該都ok?

有免費粉都唔飲正戇鳩

唔該兩位巴打
因為玩開嘅運動啲人肌肉勁 但睇落都係瘦/輕磅
奶粉比我嘅印象都係操大隻先飲 所以先猶豫
淨係training後飲應該都ok?

學下讀label同nutrition basics
係到浦左頭兩三年講撚到口臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞