[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
今日晏就食左條protein bar,之後夜晚個肚就開始咕嚕咕嚕同埋不斷放屁,想問下咁樣係咪代表protein吸收得唔好??

勿相認......請問各位高手覺得我應唔應該再cut 脂肪 ,因為仲有dd肚肺.

D線好似印上去咁既
就咁睇覺得要cut脂 但又出曬線

呢隻得閒咪飲,咩類型既whey同caesin都有d 唔錯

有免費粉都唔飲正戇鳩

唔該兩位巴打
因為玩開嘅運動啲人肌肉勁 但睇落都係瘦/輕磅
奶粉比我嘅印象都係操大隻先飲 所以先猶豫
淨係training後飲應該都ok?

知你打拳啦 磅數好緊要丫嘛
師父無教你咩野同點樣食會影響磅數架咩
就算無 中學bio無教睇nutrition fact?

勿相認......請問各位高手覺得我應唔應該再cut 脂肪 ,因為仲有dd肚肺.

D線好似印上去咁既

咁先煩 cut極個肚都係度

清個電話套如果有熟人見到都幾自爆
https://www.facebook.com/hkn2006/posts/1772553266395980

抵玩???

未去過呢間買

FB成日有廣告推介見到

D線好似印上去咁既

好似人中之龍入面啲人咁
https://www.facebook.com/hkn2006/posts/1772553266395980

抵玩???

未去過呢間買

FB成日有廣告推介見到

Dont take syntha-6, overpriced as hell
想問下咁多位巴打做shoulder press會坐係到推定企?用barbell定dumbbell?
個膊出唔到,有排追
我下午做完gym 4點幾先吃lunch
做完好肚餓 起碼會吃2-3碗糙米飯
同清淡嘅菜
無做gym就跑步 50min 5mile
有飲開whey protein

如果要減脂 係唔係要吃少d飯?

D線好似印上去咁既

好似人中之龍入面啲人咁

肚真係好難搞
A字膊既話 其實係要練斜方定膊頭 定還是平時行路要縮返起
Dl時候有無人試過反手手肘痛 正手無事
巴打點睇力威

D線好似印上去咁既

好似人中之龍入面啲人咁

唔好笑我啦 我只係衰多手加左啲美肌姐
PS: 平時用黎搵SP用

拎開條毛巾再影多張
有冇康文師兄分享下點操腳
想問下咁多位巴打做shoulder press會坐係到推定企?用barbell定dumbbell?
個膊出唔到,有排追

幫幫手

用啞鈴都可以做幾種唔同既動作,同埋正常應該有機可以練

用啞鈴都可以做幾種唔同既動作,同埋正常應該有機可以練

係康文玩左半年腳 進步極慢
lunges>leg press>leg curl ss leg extension>db squat>db sldl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞