[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
無既話完全唔抵買 點算 巴打們仲有咩網介紹

賣舖田
留名

取消左免運了

唔撚係呀
咁可以以後都唔幫襯啦
hi
五千幾蚊P記三十個月
all club no towel 點睇
有無伏
hi
五千幾蚊P記三十個月
有無伏

唔好續
hi
五千幾蚊P記三十個月
有無伏

唔好續

why?
hi
五千幾蚊P記三十個月
有無伏

唔好續

why?

我上個月續左 去過幾次日日被啲pt煩 操乜都操唔到
而家索性返返康文操 仲自由自在
hi
五千幾蚊P記三十個月
有無伏

唔好簽
hi
五千幾蚊P記三十個月
有無伏

唔好續

why?

屌柒佢地

買左呢隻5lbs 450$ 點睇?係咪好過bsn syntha-6 iso
做gym做左差唔多一年,但12月因爲考試、旅行停左,近排開始做番,再配合飲食,但出街食飯好難避,有冇巴絲分享飲食心得
做gym做左差唔多一年,但12月因爲考試、旅行停左,近排開始做番,再配合飲食,但出街食飯好難避,有冇巴絲分享飲食心得

唔飲奶粉,想增肌減脂

唔係修身出街咪一餐半餐
其他自己煮

唔好續

why?

我新入p 記. 推左一次就冇再sell 喎. 巴打轉第二間p 記做啦, 唔好哂左畢錢
有份野簽左可以唔使畀pt sale 架

買左呢隻5lbs 450$ 點睇?係咪好過bsn syntha-6 iso

買左 好難飲 苦既 有冇巴又係呢隻
利申:士多啤梨味

why?

屌柒佢地

有無學生plan再平啲?
大家覺得如果我想短時間內增加做引體上升嘅次數,暫時停做腳得唔得?

操咗差唔多四星期,體重由60kg升到63kg,squat由5x5下60kg做到5x5下75kg,但係反而由兩下引體上升變到一下都唔係好得
大家覺得如果我想短時間內增加做引體上升嘅次數,暫時停做腳得唔得?

操咗差唔多四星期,體重由60kg升到63kg,squat由5x5下60kg做到5x5下75kg,但係反而由兩下引體上升變到一下都唔係好得

兩下變一下未必真係退步左既..
可能咁岩果日無力 可能咁岩個動作做衰左 可能個背無跟住個體重咁進步
點睇都唔關操腳事

如果要針對pull up 咪做返多啲lat pull down/assisted pull-up/ negatives

一個月就咁75 咁快

兩下變一下未必真係退步左既..
可能咁岩果日無力 可能咁岩個動作做衰左 可能個背無跟住個體重咁進步
點睇都唔關操腳事

如果要針對pull up 咪做返多啲lat pull down/assisted pull-up/ negatives

都可能係 我見腳進步快過背同胸,驚係腳重得太快背跟唔上姐

一個月就咁75 咁快

做60個時啱啱開始所以做輕啲試下,所以第二次已經做65 所以應該當65開始嘅

why?

屌柒佢地

有無學生plan再平啲?

5千幾30個月都嫌貴就算啦巴打
有sales做4963或5000 uwants搵下
不過啲pt見你新手又形單影隻就一定圍你
同埋p記真係好多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞