[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有冇瘦底巴分享你地幾耐時間由幾重上幾重

四星期60kg上64kg但望落冇乜分別 一星期操五六日加beginners gain

一個月上4kg都好好啦
有冇師兄指點下
岩岩操左一星期
七日入邊操左五日
每日食3-4餐加1次奶粉
一磅都冇重過
我知時間好短
但少少都冇重過係咪要再食多啲?
但我唔知點樣可以再食多啲
4餐已經好飽 格硬食?

你明知時間短就咪咁心急啦

過一二個月冇變先講啦

我目標係一星期上一磅

四星期60kg上64kg但望落冇乜分別 一星期操五六日加beginners gain

你一日飲幾多
皮膚有冇差左
我之前一日飲兩次
每次不兩下滿既奶粉
即刻爆倉
呢家正係夠膽飲訓練後個次

一個月上4kg都好好啦

我同你食得差唔到,不過有操個日就飲兩次奶粉,每日烚半磅雞柳食,同埋長期有排牛奶排包係度一有肚就食

加上應該因爲我停咗打波冇乜做cardio,又sem break淨係操食瞓,所以重得好快。

你一日飲幾多
皮膚有冇差左
我之前一日飲兩次
每次不兩下滿既奶粉
即刻爆倉
呢家正係夠膽飲訓練後個次

我頭個個星期都有爆瘡,不過唔知點解之後就冇乜。

一個月上4kg都好好啦

我同你食得差唔到,不過有操個日就飲兩次奶粉,每日烚半磅雞柳食,同埋長期有排牛奶排包係度一有肚就食

加上應該因爲我停咗打波冇乜做cardio,又sem break淨係操食瞓,所以重得好快。

好的唔該
有無人係自己一個操
自學情況下都操到好型?
身邊無朋友操
又無錢跟教練
但seem自己啲動作好似錯錯地

自己做係會進步得慢啲 呢樣無得講
動作覺得有錯咪自己慢慢調整慢慢試
每次做完都紀錄下
做過咩動作,記低當日每個動作點做(細節上),覺得有無feel,等等,方便下次改善

啲pt好煩
成日撩我買plan
有冇巴打係荃灣p記做?
順便問埋你地點睇力威
順便問埋你地點睇力威

幫人操得唔錯 操唔操腳我覺得問題不大 但係師父落藥
順便問埋你地點睇力威

條友唔係主張唔落藥咩
順便問埋你地點睇力威

個撚個都無背叫唔錯?
個個寒晒背咁
同埋腳無可能唔操
順便問埋你地點睇力威

個撚個都無背叫唔錯?
個個寒晒背咁
同埋腳無可能唔操

佢一堂收咁撚貴
我真係想知佢教咩可以收到咁貴
有無tg群討論
有冇巴打係荃灣p記做?

一定有嘅
太古坊Pure初初開冇咩人幾舒服
屌呢2個月多人到 個場又唔係大 9點前真係迫撚到癡線 黎緊續約過cwb算
太古坊Pure初初開冇咩人幾舒服
屌呢2個月多人到 個場又唔係大 9點前真係迫撚到癡線 黎緊續約過cwb算

銅鑼灣仲多人
咁多位巴打點睇aasfp個高級私人體適能教練證書課程
收費成8千5
反觀中國體總個器械健體導師證書先3千6
有冇巴打讀過可以比下意見邊個好
有幾個問題
1.掌上壓有冇幫助
2.係咪等肌肉唔再酸痛再練個隻肌肉先係最好
3.運動後食烚蛋既蛋白同飲個啲蛋白奶粉,除咗吸收快慢仲有咩分別?
唔該
順便問埋你地點睇力威

個撚個都無背叫唔錯?
個個寒晒背咁
同埋腳無可能唔操

咪係

想問下點分有冇落藥?

自己練唔到咪話落藥囉

貼你個波波膊出黎囉 屌你 牙刷刷

我係練到,不過係唔比你睇呀 你咪唔好信
咁多位巴打點睇aasfp個高級私人體適能教練證書課程
收費成8千5
反觀中國體總個器械健體導師證書先3千6
有冇巴打讀過可以比下意見邊個好

諗住學操野定拎個認證?

小弟都有興趣
邊個係操嘢邊痼係認證?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞