[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
join 左p記冇耐 灣仔操開

巴打平日夜晚會唔會去 二三晚想搵個partner

會啊 我平日等埋屋企人放工 夜晚一齊操
我好屎架咋

你有伴就算啦 我都新手

多個人一齊操冇問題架
我唔係新手啦 不過好屎囉

好呀 相信唔少巴打有興趣 留個tg

Tg: whatisbroken1234
有興趣就搵我啦

提醒各位巴打
4963 30個月
7362 50個月

有興趣點聯絡

Tg: whatisbroken1234
有興趣就搵我啦

提醒各位巴打
4963 30個月
7362 50個月

有興趣點聯絡

上面咪寫左telegram
巴打係咪玩野
二頭應該點練 而家三頭追過左二頭好多

我好屎架咋

你有伴就算啦 我都新手

多個人一齊操冇問題架

巴打bench幾重 我1餅左右架咋 我最想bench有人spot 如果你太勁無謂搞到你

我好屎架咋

你有伴就算啦 我都新手

多個人一齊操冇問題架

巴打bench幾重 我1餅左右架咋 我最想bench有人spot 如果你太勁無謂搞到你

一餅我得十下 掂胸
今晚去操腳

我好屎架咋

你有伴就算啦 我都新手

多個人一齊操冇問題架

一餅我得十下 掂胸
今晚去操腳

下星期三去莊下你

我好屎架咋

你有伴就算啦 我都新手

多個人一齊操冇問題架

一餅我得十下 掂胸
今晚去操腳

下星期三去莊下你

我已經操左三年半 之前一直康文署 大學到操
飲食又唔足 我一年冇進步 成手14吋冇粗過

提醒各位巴打
4963 30個月
7362 50個月

有興趣點聯絡

上面咪寫左telegram
巴打係咪玩野

唔明係乜野來
有冇d簡單嘅方法操下背同胸側連向背中間個舊肉,本身減緊肥,而家減到65kg
但仲係夾到舊肉出來,特別坐低個陣,好核突

我好屎架咋

你有伴就算啦 我都新手

多個人一齊操冇問題架

一餅我得十下 掂胸
今晚去操腳

下星期三去莊下你

我都係14 成身圍度都無乜點增加

我好屎架咋

你有伴就算啦 我都新手

多個人一齊操冇問題架

一餅我得十下 掂胸
今晚去操腳

下星期三去莊下你

我都係14 成身圍度都無乜點增加

想突破到15吋已經滿足

點睇

啲女見到濕晒,好似係

準備成班mk塞爆gym room
多撚得佢唔撚少

點睇

啲女見到濕晒,好似係

多撚得佢唔撚少

余文樂助攻 配合P記優惠
而家夜晚幾十團人圍埋打邊爐
我對健身可以講係白紙一張
但最近的起心肝想學健身
想請各位巴打指點下我點做最好
我170以上但唔過175,63KG左右
冇做開運動,身體好弱
應該點行呢條路好?(先提升體能?)
另外想問下有咩入門方法岩新手?
唔好意思長左啲,唔該哂

點睇

啲女見到濕晒,好似係

多撚得佢唔撚少

余文樂助攻 配合P記優惠
而家夜晚幾十團人圍埋打邊爐

邊間
今日下午去mk 多人到
有冇仁愛巴打見過有個呀叔孭住個藍色thomas書包 然後拎餅玩機全部都用個膠袋包住

成撚日見
有冇仁愛巴打見過有個呀叔孭住個藍色thomas書包 然後拎餅玩機全部都用個膠袋包住

成撚日見
http://www.gymbeginner.hk/
唔係宣傳,好似呢個網咁,有冇巴打有更好既網?
暫時跟住呢個做
留名
有冇巴絲打係tkl體育館或者坑口操?
暫時跟住呢個做

英文youtube好多source可以揀
暫時跟住呢個做

英文youtube好多source可以揀

巴打有冇推介呀?
有冇巴打上磅飲新quickmass? 效果如何?
我對健身可以講係白紙一張
但最近的起心肝想學健身
想請各位巴打指點下我點做最好
我170以上但唔過175,63KG左右
冇做開運動,身體好弱
應該點行呢條路好?(先提升體能?)
另外想問下有咩入門方法岩新手?
唔好意思長左啲,唔該哂

首先呢就唔好join P記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞