[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

最好開埋另一個健身post
講真我開健身post d料全部都係拎番舊高登post
認真好都唔係好想上呢到 d討論好撚低質
如果你覺得我搶黎開令你覺得反感既話咁請你開晒佢 開飽佢 拉埋班垃圾季後鳥走
我都唔會再上呢到
反正呢到d人講d野問d野咁廢上左都無咩好處

最撚戇鳩係成日count 撚住attendance
小d 上水都比人踢

樓主成撚日以為自己係大佬

講真,健身都係想操野,成日傾埋d on9野
真係唔入好過入
比夠一打唔洗找

咁你咪咪撚入囉 入黎唔講野想點?
健身谷如果只係講健身一早死左grp啦
仲有有咩健身野要講你問一定會答
唔好講到個grp變左咩sp交友群組
留名
今日join 左physical $182蚊 30個月⋯
有無巴打今個禮拜一齊去做?我想join

你無地點人地點俾你join

打算今個星期六朝早去沙田p 記 做 ,做完跑城門河 有無巴打join ?

點解咁平 我過前年問2年plan都要388一個月

佢宜家有買1送2優惠 只不過將一人價錢拆開三條友夾

有冇巴打想夾

點連絡
今日join 左physical $182蚊 30個月⋯
有無巴打今個禮拜一齊去做?我想join

咁低有興趣可否轉介

頭先問左我fd 個fd (sales )
佢話佢仲有少量餘額 如果聽日簽 就可以做果個價

點解咁平 我過前年問2年plan都要388一個月

佢宜家有買1送2優惠 只不過將一人價錢拆開三條友夾

有冇巴打想夾

頭先問左我fd 個fd (sales )
佢話佢仲有少量餘額 如果聽日簽 就可以做果個價

最好開埋另一個健身post
講真我開健身post d料全部都係拎番舊高登post
認真好都唔係好想上呢到 d討論好撚低質
如果你覺得我搶黎開令你覺得反感既話咁請你開晒佢 開飽佢 拉埋班垃圾季後鳥走
我都唔會再上呢到
反正呢到d人講d野問d野咁廢上左都無咩好處

小d 上水都比人踢

真係唔入好過入
比夠一打唔洗找

其實真係無人乞你入架 呢啲野百貨應百客架啫

首先我好撚肯定 只要問健身問題係一定有人答
其餘時間 無健身野講咪吹水囉 係唔係要由得個group變死城先岩你心意?

我眼見好多巴打由入黎乜都唔識 到慢慢講野混熟
有緣約到既出黎做gym食飯
亦都有啲巴打一入黎就當自己大佬咁 管呢樣管果樣 唔岩心水就屌人 犯眾憎咁樣

一句到尾 呢個tg谷唔係諗住提供一個又免費又實時既健身指導平台
亦都無人會阻止你開個24小時講健身既group黎拉人走 悉隨尊便啦
修身重點係咪飲食多過做 cardio ???

做左一年 而家好似唔上唔落 又唔夠線條 又升唔到力

留名
學生哥想做gym減肥, 但係想學點樣正確使用器材, 有咩途徑?
170 78kg
早餐食2隻蛋白,中午食2隻蛋白加2條蕉,放工去運動場跑1個鐘加150下掌上壓同50下蹲撐立
晚上食完飯(正常食,多飯多菜多肉)再去gym房操一個鐘,會飲一大支無糖豆漿
咁樣係唔係增唔到肌,因為中午果餐完全唔夠能量提供 但我中午又唔覺肚餓
170 78kg
早餐食2隻蛋白,中午食2隻蛋白加2條蕉,放工去運動場跑1個鐘加150下掌上壓同50下蹲撐立
晚上食完飯(正常食,多飯多菜多肉)再去gym房操一個鐘,會飲一大支無糖豆漿
咁樣係唔係增唔到肌,因為中午果餐完全唔夠能量提供 但我中午又唔覺肚餓

你減肥緊?
做下situp先訓先
做下situp先訓先

好多話situp傷腰wor
170 78kg

你減肥緊?

2年前由100減到70
但呢2年有keep住操但無控制飲食,上番78

小d 上水都比人踢

真係唔入好過入
比夠一打唔洗找

其實真係無人乞你入架 呢啲野百貨應百客架啫

首先我好撚肯定 只要問健身問題係一定有人答
其餘時間 無健身野講咪吹水囉 係唔係要由得個group變死城先岩你心意?

我眼見好多巴打由入黎乜都唔識 到慢慢講野混熟
有緣約到既出黎做gym食飯
亦都有啲巴打一入黎就當自己大佬咁 管呢樣管果樣 唔岩心水就屌人 犯眾憎咁樣

一句到尾 呢個tg谷唔係諗住提供一個又免費又實時既健身指導平台
亦都無人會阻止你開個24小時講健身既group黎拉人走 悉隨尊便啦

Sorry囉
Cut脂但係冇系統性既餐單
只有約量既卡路里吸收計算同埋cut carbohydrates,另外做hiit40 mins但係好慢
係咪有得睇牛熊鬥manlift
係咪有得睇牛熊鬥mainlift
有無新人想join屯門仁愛堂?我舊人
1舊2新可以平玩,約$170一個月
有無荃灣p記一齊做gym gym
想問下有冇辦法係屋企練胸同背?
淨係得啞鈴
定係都要落返GYM ROOM做?
想問下有冇辦法係屋企練胸同背?
淨係得啞鈴
定係都要落返GYM ROOM做?

起碼都要買張 bench
有無新人想join屯門仁愛堂?我舊人
1舊2新可以平玩,約$170一個月

太遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞