[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有冇話人知有邊間可以就咁比錢做幾日 黎緊p記休3日 我屌佢 以前fitness first都係休1日 仲有幾間分行會開

去其他健身中心試玩就得,有間新年有開,仲有得試玩一星期,自己搵下
我squat做緊75kg 5x5,deadlift得45kg,係咪唔係好正常 使唔使做多啲deadlift做少啲squat

冇衝突架 可以加多d deadlift 但唔駛做少d squat
想問吓各位師兄點睇body boss2.0?

http://www.bodybossportablegym.com

屋企冇乜位, 買佢好似唔錯

用來熱身都得既

2條帶有60磅喎,唔夠應該仲可以加

巴打舊會員黎講7863 50個月係咪好吸引

平康文處你話吸唔吸引

簽左30個月希望長做長有

新會員or 續呀?其實我都想知續係咩價 2xx per month?

好問題

呢種問題真係亞洲人先問得出

182$30個月

$180玩到30個月你想佢執呀
想問下
健美比賽170以下級別個班。修埋身一般幾多kg?

平康文處你話吸唔吸引

新會員or 續呀?其實我都想知續係咩價 2xx per month?

呢個plan係1個舊會員拖2個新會員
所以新舊應該同價
想問下

呢個問題真係On9 到核爆
想問下

呢個問題真係On9 到核爆

無限制? 新手一名 請見諒
想快啲flat bp推到兩餅 宜家一星期兩次5x5flat 如果轉一次flat + incline會唔會好啲

平康文處你話吸唔吸引

所以新舊應該同價

sosad 點搵到兩個新人
想問下 點樣拉筋先令自己拉背輻度大d
因為我發覺 我每次 row 都唔夠我班frd拉得後
就算拉最輕都係 輻度細過其他人

而另外做頸後既動作都係
Eg 深蹲 ,頸後shoulder bar press ,頸後 lay put down
都係辛苦過人

但我唔知咩拉筋動作先幫到我
求助

https://youtu.be/dNOMmQARQTQ

鳩貼link

拉對抗性肌肉同深層放鬆

我就係唔識拉
唔知拉邊個位 同 咩肌肉限制左我
一直上網搵資料 但好似得我一個係咁

所以新舊應該同價

其實係咪唔拖人都做到182

所以新舊應該同價

我個sales會幫人湊單

可唔可以介紹 想續

可唔可以介紹 想續

去uwants搵sales有幾撚難
仲要個撚個sales都一樣價

可唔可以介紹 想續

同埋個個都幫你湊單架啦,咁易3條友成團咩

可唔可以介紹 想續

同埋個個都幫你湊單架啦,咁易3條友成團咩

之前係道搵到兩個巴打續單
有冇話一日做幾耐 先有需要用奶粉
請問chest press on bench 時應唔應該挺胸?
如果挺左,係咪即係下背唔應該掂到張bench?
之前睇blog話應該要下背都貼實張bench
今日睇youtube話應該要挺胸
邊個先岩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞