[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

下講真wo

咪係
浪費時間操腳
我操多d上身 show俾女女睇唔好

如果講女女的話 腳的可能不是一眼的重點
但係好多多女女都鐘意睇連接著對腳個籮柚
女人要有波又有籮 男人都要有波又有籮
仲有就係操腳可以condition到個身體
淨係操上身的話 upper body joints遲早唔掂…

好 我聽你講 以後唔skip leg day
P記有相熟sales 有意lm
操腳次次都痛5-6日是否正常
真係唔想操 行步路都痛

次次諗起自己胸推240 深蹲120就

操得夠密就唔會痛

利申一個禮拜四日腳

4日
有冇routine跟下
真係唔想操 行步路都痛

操得夠密就唔會痛

利申一個禮拜四日腳

4日
有冇routine跟下

胸推70 深蹲130
我係咪有個好開始
真係唔想操 行步路都痛

操得夠密就唔會痛

利申一個禮拜四日腳

4日
有冇routine跟下

一禮拜四次可能對大部分人係太極端

但我意思係 與其一個禮拜得一日超高強度leg day
倒不如拆開兩至三日中等強度, 有研究都發現高頻率訓練比高強度高量更優勝

Lm

Lm

lm

Lm

lm

https://telegram.me/Leela_Is_Not_Rocky_Wong pm me

Lm

lm

https://telegram.me/Leela_Is_Not_Rocky_Wong pm me

係咪特別平先
定同uwants sales差唔多價
推胸DUMBBELL 15KG最盡推到12下UP
但17.5KG推天到8下第一SET可以,之後就最多6-7下,
可能第3SET已經去到5下
咁應該係未推住15KG先?
目標係增肌
都做左兩3個月,一星期玩到一次胸
但17.5KG推天到8下第一SET可以,之後就最多6-7下,
目標係增肌

重量由輕至重 下數由多至少
唔洗咁焗限做組組都12reps
目標係增肌

即係可能頭兩set 15kg,之後兩set17.5咁樣?
目標係增肌

Sort of

Sort of

Ok 唔該哂

lm

係咪特別平先
定同uwants sales差唔多價

撚知
聽日去join 水記 自從California執左都無乜點做gym
聽日去join 水記 自從California執左都無乜點做gym
水記咩價
水記咩價

學生plan $300一個月 簽一年
其實用steriods對身體影響真係好大?

唔大,最多咪死

唔大,最多咪死

等價交換

借返來既肉,遲早要還
不嬲有做開
有睇書同上網做好功課先去做,但效果唔明顯

而家想飲食方面入埋手
肉就想只係食魚同雞,但菜方面食d乜比較好?
始終都要補充每日各種需要

Sort of

Ok 唔該哂

我多數愈舉愈輕keep住8rep
愈舉愈重咪12rep 12rep 7rep 6rep

其實邊種刺激好啲? 利申: 亂舉舉到攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞