[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有冇人用過SARMS?
今日join 左physical $182蚊 30個月⋯
有無巴打今個禮拜一齊去做?我想join

咁低有興趣可否轉介

咁低有興趣可否轉介

點解咁平 我過前年問2年plan都要388一個月

咁低有興趣可否轉介

佢宜家有買1送2優惠 只不過將一人價錢拆開三條友夾
請問朝早空肚飲蛋白粉
返到公司先食早餐 有冇問題
留名
留名
操膊真係好撚難,有冇咩tips比小弟

成日比人話用左斜方,自己都覺

利申:前中後膊都有操,飛膊用輕重量,推膊就重返少少(重一倍左右)
操膊真係好撚難,有冇咩tips比小弟

成日比人話用左斜方,自己都覺

利申:前中後膊都有操,飛膊用輕重量,推膊就重返少少(重一倍左右)

我個人經驗係,飛膊用返輕重量,放個下慢慢落睇下可唔可以控制到膊頭發力
如果許可 搵個人禁住你斜方唔俾你縮起
係咪有telegram

咁低有興趣可否轉介

有冇巴打想夾

有冇巴打想夾

好似完左
係咪有telegram

係咪有telegram

https://telegram.me/lihkggymgrpentrace

D人見撚到要填from,又要自爆又要用真人相
就唔撚入啦
開谷果個個腦裝屎架

話緊你呀屌你老母
係咪有telegram

https://telegram.me/lihkggymgrpentrace

就唔撚入啦
開谷果個個腦裝屎架

話緊你呀屌你老母

你繼續囉
係咪有telegram

就唔撚入啦
開谷果個個腦裝屎架

話緊你呀屌你老母

你咪咪撚入囉 你又唔係女 使睇你面色?
要真人資料我一直唔覺得有咩問題 入面既人都無意見 而且好多人都出過黎見過面

就唔撚入啦
開谷果個個腦裝屎架

話緊你呀屌你老母

要真人資料我一直唔覺得有咩問題 入面既人都無意見 而且好多人都出過黎見過面

你唔同意既 可以開個另一個黎同我打對台

就唔撚入啦
開谷果個個腦裝屎架

話緊你呀屌你老母

最好開埋另一個健身post
講真我開健身post d料全部都係拎番舊高登post
認真好都唔係好想上呢到 d討論好撚低質
如果你覺得我搶黎開令你覺得反感既話咁請你開晒佢 開飽佢 拉埋班垃圾季後鳥走
我都唔會再上呢到
反正呢到d人講d野問d野咁廢上左都無咩好處
從未試過認真教人 但自身操咗幾年都略懂,
如果去做教練,係咪讀返個牌好d定直接去試下免費教人拎經驗?

讀個牌囉
post張圖出來睇下,好大隻既話呢度自然有人會叫你教

識操同識教係兩回事黎 好似你識少少醫學常識都唔會當自己係醫生
某程度上我覺得教人係好撚大責任
次序上我會覺得係先讀左個牌 有信心先去免費教人拎經驗

如果你覺得我搶黎開令你覺得反感既話咁請你開晒佢 開飽佢 拉埋班垃圾季後鳥走
我都唔會再上呢到

最撚戇鳩係成日count 撚住attendance
小d 上水都比人踢

樓主成撚日以為自己係大佬

我都唔會再上呢到

最撚戇鳩係成日count 撚住attendance
小d 上水都比人踢

樓主成撚日以為自己係大佬

講真,健身都係想操野,成日傾埋d on9野
真係唔入好過入
比夠一打唔洗找
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞