[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有無爸打知道P記如果由單一分店plan轉做所有分店plan(or轉做某一分店)要加幾錢。。

窮撚希望唔會加太多

自推

去uwant問好過啦
會一次過收好多pm
沙田p記係搞緊咩? 3樓會變成點?

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010376807206

呢個陳家駿黎

咦我每次去都見到佢
咁甘師兄咩樣

甘師兄少咗好多黎啦
有無巴打一齊join三人優惠

唔駛夾喇
我問左個fd 個sales 佢夠數
你有無興趣?

我上面有問
你地有性趣?
我本身舊會員
有無巴打一齊join三人優惠

唔駛夾喇
你有無興趣?

我上面有問
你地有性趣?
我本身舊會員

我都有性趣
做左2年 仲係好瘦 有力有線條無size

太遲

推推

夜晚係咪好Q多人排隊等機?

一般唔多,係大時大節,特別多人操胸,唔知係咪要show off; 其餘時間都ok,跟機玩都係1個起2個止
垃圾新手想問deadlift上餅有無咩技巧 我好撚傻仔咁慢慢攝下扭下咁入去
垃圾新手想問deadlift上餅有無咩技巧 我好撚傻仔咁慢慢攝下扭下咁入去

好撚灰
冇啦啦呢半年由72肥到90KG
肥底真係好撚慘

飲食問題?

tks
如果想減肥
熱身 10 min
gym 1hours
帶氧 30~ min
咁ok 唔ok?
另外 肥仔飲蛋白質奶粉 係唔係 無撚用?
如果想減肥
熱身 10 min
gym 1hours
帶氧 30~ min
咁ok 唔ok?

咁空泛 你強度夠 諗下點食野 實ok架
如果想減肥
熱身 10 min
gym 1hours
帶氧 30~ min
咁ok 唔ok?

巴打 只係單想減肥?
我尼幾個月減左十幾磅 每日lunch 跑步 加食麥皮⋯keep 左半年 其實效果3個月已經見到
聽日食返個雙牛芝堡走芝走醬補充下
到底沙田kai green可唔可以著小d衫,好撚臭
到底沙田kai green可唔可以著小d衫,好撚臭

我腦海中浮現左一條友出來,唔知係咪佢
如果想減肥
熱身 10 min
gym 1hours
帶氧 30~ min
咁ok 唔ok?

巴打 只係單想減肥?
我尼幾個月減左十幾磅 每日lunch 跑步 加食麥皮⋯keep 左半年 其實效果3個月已經見到

減加操大隻 之前減過 好快又打回原形
留名

唔駛夾喇
你有無興趣?

我上面有問
你地有性趣?
我本身舊會員

我都有性趣

有興趣
好撚灰
冇啦啦呢半年由72肥到90KG
肥底真係好撚慘

飲食問題?

可能係呢半年壓大大好多,無意間食多左
不過做左3年幾gym,要減番都唔難
fitness first 會不會俾人sell? 或者join左再會俾pt sell?

fitness first 唔會俾人 sell
但初 join 佢會建議你上一個類似 body assessment 嘅課程 咁會有 PT 同你做啲 exercise 計分
之後會 sell 你買堂
但你唔買佢唔會迫你 同埋之後都唔會 sell 你

我上面有問
你地有性趣?
我本身舊會員

我都有性趣

有興趣

點contact你地丫巴打?
有冇仁愛巴打見過有個呀叔孭住個藍色thomas書包 然後拎餅玩機全部都用個膠袋包住
fitness first 會不會俾人sell? 或者join左再會俾pt sell?

喂你邊撚個偷我個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞