[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
incline dumbbell /barbell press 膀頭好痛 胸又食唔到力 點搞好

係咪縮撚晒膊黎推呀

無縮 係咪要縮膊做

夾背沉肩 參考下https://youtu.be/PUrfhmHszU8

睇過某個blogger講
話你唔係每次都跑全馬半馬無咩影響

我做年幾gym都增左13,4kg
但我琴日踢完波今日再磅即刻減返1kg
所以好想知係減左脂定肌

咁係減肌既話 仲快過做手術切舊肉出黎
師兄

我都知唔係咁易,但有無可能踢波又增到肌咋想知
incline dumbbell /barbell press 膀頭好痛 胸又食唔到力 點搞好

係咪縮撚晒膊黎推呀

無縮 係咪要縮膊做

夾背沉肩 參考下https://youtu.be/PUrfhmHszU8

有冇巴打有平plan可以介紹

巴打住屯門?仁愛堂有興趣嗎?我舊人,差兩新人就可以join 1年平plan, $17x 一個月

我住將軍澳 gg
師兄們 係唔係有隻奶粉會飲完可以提升到表現?
比較多咖啡因果隻?

應該無既
果d叫supplement 例如c4

Supplement有無一種可以短時間舉重d?
我都係聽朋友講
不過副作用係超提神同易餓
利伸新手一名
但各位巴打有心學嘅康文啲教練都有番咁上下
如果貿貿然join大場好易成為目標

聽過某康民教練話張家輝係一日操6粒鐘先練到咁

食tren 一日操半粒鐘都大隻過佢

咪撚玩啦食tren
利伸新手一名
但各位巴打有心學嘅康文啲教練都有番咁上下
如果貿貿然join大場好易成為目標

聽過某康民教練話張家輝係一日操6粒鐘先練到咁

食tren 一日操半粒鐘都大隻過佢

師兄可唔可以講多d點樣食tren,邊度有得買?
我一星期有兩日做三頭 多數做啲overhead extension動作
如一日係arm day
1)DB overhead extension /
2)cable overhead extension (leaning forward) /
3)skull crusher /
4)rope or vbar pushdown
一日upper body
上面1 2 3其中兩個
主要想谷起長頭令三頭大啲 定係咁樣太集中反而整體效用會無咁好 應該分配番少少落側短頭會好啲
求教

三頭主要玩compound 動作先會大
我一星期有兩日做三頭 多數做啲overhead extension動作
如一日係arm day
2)cable overhead extension (leaning forward) /
上面1 2 3其中兩個
主要想谷起長頭令三頭大啲 定係咁樣太集中反而整體效用會無咁好 應該分配番少少落側短頭會好啲
求教

唔關事 3個頭都要練先有size同fullness
推只係比較多medial head
其實我有樣野好困擾
個人得110磅,男,165高
但個胸同肚既脂肪都仲係幾厚下
特別個胸有少少漲(上網見到係話女乳症?)
有做下gym同跑步
其他地方都瘦哂,特別手腕仲幼過d女
就係個兩個地方脂肪好頑固
唔知可以點搞
如一日係arm day
上面1 2 3其中兩個
求教

唔關事 3個頭都要練先有size同fullness
推只係比較多medial head

窄推一定要玩 無乜見過人推3頭
其實我有樣野好困擾
有做下gym同跑步
唔知可以點搞

肥就肥啦,女乳
其實我有樣野好困擾
有做下gym同跑步
唔知可以點搞

係肌肉過少
一上黎見知anabolic steroid有oral
有無屯門人想入仁仔做gym呀?
欠2新人, 齊人可join一年優惠plan,$17x一個月
其實我有樣野好困擾
有做下gym同跑步
唔知可以點搞

係肌肉過少

即係應該集中操番胸腹?
早四五年前開始有玩下健身個陣
我成日操胸忽視左其他位
個陣個胸既肌肉漲過其他地方好多
特別個乳頭連肌肉個部份係微尖出黎
搞到著衫好易突點
咁快又修身
我重未增夠磅

我戒左做incline

我戒左做incline

師兄你個上胸一定好full...
有無屯門人想入仁仔做gym呀?
欠2新人, 齊人可join一年優惠plan,$17x一個月

之後join過完左 隔左年幾兩年係咪再當新人?

好似隔半年
有無啲學生優惠plan?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞