[修身的季節]健身gym巴打交流III

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
想問下多唔多ching去到1000 club?
呢個係目標,而家努力緊

輕鬆

冬天唔建議修身,修完無得騷不如上磅算啦

修緊
上年9月開始修 諗住修到3-4月
其實點去定做幾kg幾多下咁

一組一組咁做
我就25秒內瘋狂做,然後抖25秒,不斷重複
最重要做得岩

含撚啦
打住飛機做添
如果新手想練 上網跟住人做係咪好易做得唔岩但係又唔想去d p記 個d大既健身中心比人湯 身邊好似冇乜fd 有操開
如果新手想練 上網跟住人做係咪好易做得唔岩但係又唔想去d p記 個d大既健身中心比人湯 身邊好似冇乜fd 有操開

上康文健身班
小弟170cm 60kg一直都增唔到磅 有咩建議?
利申:死窮撚無錢買補充品

補充品計落仲平過real food 平時屋企食多啲野啦唯有

除左飲食方面 仲有咩注意 做gym舉重啲次數少啲?

咪撚skip leg day

睇youtube學好過好多大場pt啦
但最好識聽英文 好多source都係用英文
仲要睇得多 唔好剩係跟死一個youtuber甚至某幾段片
有無新人想join屯門仁愛堂?我舊人
1舊2新可以平玩,約$170一個月

推推推
新手跟呢個課表操左兩星期 巴打點睇? 想問下通常做幾耐先會有效果
一 胸 3頭
二 背 2頭
三 膊
四 腳
五 手
新手跟呢個課表操左兩星期 巴打點睇? 想問下通常做幾耐先會有效果
一 胸 3頭
二 背 2頭
三 膊
四 腳
五 手

瘦低既話 新手頭幾個月好快會feel到
join 左p記冇耐 灣仔操開

巴打平日夜晚會唔會去 二三晚想搵個partner

咪撚skip leg day

增唔到磅同你舉咩次數無乜關係 平常都係6至15呢啲range姐

會啊 我平日等埋屋企人放工 夜晚一齊操
我好屎架咋
一 胸 3頭
二 背 2頭
三 膊
四 腳
五 手

我唔瘦
178cm 172磅
一 胸 3頭
二 背 2頭
三 膊
四 腳
五 手

我唔瘦
178cm 172磅

我feel到我身體好少肌肉大部份都係肥膏
一 胸 3頭
二 背 2頭
三 膊
四 腳
五 手

我唔瘦
178cm 172磅

舉重之餘做下cardio啦

我唔瘦
178cm 172磅

舉重之餘做下cardio啦

我有踢開波同打籃球 一星期練足五日 我都係每日抽個零鍾去gym room
想問下年齡有冇影響 我得16
想問想問下 自已有個大肚腩 啲肉係好淋好鬆 我手臂都係咁 點解會咁 係易減啲定難啲

會啊 我平日等埋屋企人放工 夜晚一齊操
我好屎架咋

你有伴就算啦 我都新手

Tg: whatisbroken1234
有興趣就搵我啦

提醒各位巴打
4963 30個月
7362 50個月

巴打都係p記做? 有冇得跟你入會

我識人做20個月4169 定3969
有冇人想join

睇youtube學好過好多大場pt啦
但最好識聽英文 好多source都係用英文
仲要睇得多 唔好剩係跟死一個youtuber甚至某幾段片

我推介anthleanx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞